2020-04-07 18:03

De ascultat, ultimul album al artistei : „O 9 Mădălina Manole”

 |  18:15
De ascultat, ultimul album al artistei : „O 9 Mădălina Manole”

“Miercuri,12 mai, începând cu ora 19.30, Mădălina Manole îşi invită toţi fanii la Music Club, laevenimentul de lansare al celui de-al 9-lea album din cariera sa, “O 9 MădălinaManole”. Artista MediaPro Music a pregătit un show live deosebit, totul pentrua prezenta publicului un concert inedit, un ,,refresh” pentru tot ce înseamnămuzica pe care o cântă acum, dar şi multe autografe”. Aşa suna anunţul pe carefoarte mulţi ziarişti l-au primit cu câteva zile înainte de evenimentul delansare, eveniment care nu a mai avut loc, Mădălina motivând probleme de sănătate.“Cei carevor dori să fie alături de mine la această lansare să se aştepte la surprize,în primul rând muzicale! Împreună cu echipa mea de muzicieni, instrumentişti şitehnicieni le voi prezenţa celor ce îmi vor fi alături pe 12 mai înMusic Club din Bucureşti, aşa cum sugerează şi titlul albumului, o nouă MădălinaManole”, mărturisea artistă.

“O 9 Mădălina Manole” este o producţiece înseamnă doi ani de muncă şi multă dragoste pentru muzică, 12 piese alese cuatenţie, 9 în limba română şi 3 în engleză, perfecte pentru cei care trăiescpoveşti de iubire. Melodii precum “Viaţa e frumoasă lângă tine”, “Cineva chiarte iubeşte”, “Loving My Baby”, “Sunt îndrăgostită” sau “Suflet Gol” fac dinacesta albumul tuturor îndrăgostiţilor.

Primulsingle promovat de pe albumul “O 9 Mădălina Manole” se intitulează “MareaDragoste”. Artista l-a şi cântat, de altfel, în mai multe emisiuni deteleviziune la care a fost invitată. Albumul se găseşte în magazinele despecialitate, dar şi în supermarketuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine