2020-08-04 14:25

Dirijorul Russel McGregor - Omul din spatele cortinei

 |  15:14
Dirijorul Russel McGregor - Omul din spatele cortinei

Atunci când nu sunt pe scenă, muzicienii pe care îi privim cu atâta fascinaţie în timpul extraordinarelor concerte, au nevoie de momente de respiro pentru că performatele lor artistice să fie desăvârşite. Charismaticul dirijor Russel McGregor, pe care îl vom revedea la final de an în concert la Sala Palatului, a revenit de curând dintr-o vacanţă de vis, petrecută alături de soţia sa şi cele trei fetiţe care îi întregesc familia.

Chiar dacă pasiunea pentru sport îl atrăgea spre Rio de Janeiro pentru a-şi susţine sportivii  favoriţi, acesta şi-a schimbat traiectoria către o altă destinaţie preferată. Vara aceasta, Russel MgGregor şi-a încărcat bateriile vizitând tara în care a crescut – Australia.

Îndrăgitul artist se simte legat de aceste ţinuturi, iar dorinţa reîntoarcerii are la baza argumente bine întemeiate: aici a făcut performanţa în sport, ca jucător profesionist de fotbal autralian. De asemenea, acesta a avut onoarea să performeze, în calitate de dirijor, pe scenă impunătoare a Operei din Sydney.  Copleşit de minunatele amintiri care îl leagă de Australia, Russel McGregor este neradbator să revină aici ştiind că, la fiecare vizită, descoperă lucruri noi, fascinante.

Deşi, o bună parte din teritoriul său este acoperit de deşert, fauna şi vegetaţia sunt extrem de bogate. Ornitorincii, cangurii, urşii koala şi struţii Emu sunt doar câteva din creaturile simpatice care servesc drept mascote ale Australiei.

Russel Mc Gregor  s-a împrietenit cu aceste animale drăgălaşe, astfel că, spre încântarea fetiţelor sale, a hrănit câţiva pui de cangur cu fructele din rucsac.  Încântat peste măsură de peisajele sălbatice desprinse parcă din cărţile poştale, de cultură aparte, plajele interminabile, cu nisipuri de aur, de Munţii Albaştri, artistul a catalogat Australia ca fiind un paradis la ”Capătul Pământului” şi este convins că este destinaţia unică, perfectă, în care îţi vei dori să revii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz