2020-01-27 15:45

Documentarul «Amenințarea lui Vladimir PUTIN», în exclusivitate pe HISTORY

 |  13:04
Documentarul «Amenințarea lui Vladimir PUTIN», în exclusivitate pe HISTORY

HISTORY® transmite în premieră, pe 10 martie, de la ora 21:00, documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin”, în care telespectatorii pot urmări, timp de două ore, călătoria surprinzătoare a lui Putin de la copilăria trăită în sărăcie şi obscuritate la ascensiunea în cadrul KGB şi transformarea într-unul dintre cei mai influenţi conducători ai secolul 21.

Documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin” explorează caracterul lui Putin prin prisma mai multor interviuri cu experți, foști agenți KGB şi angajați ai acestuia, dar și spioni și agenți americani care au luptat împotriva lui în trecut și continuă să o facă astăzi, unii dintre participanţi apărând pentru prima data la TV. Producţia va include şi reconstituiri, imagini de arhivă rare și investigații actuale, pentru a oferi un portret cât mai complet al preşedintelui rus. 

Specialiştii își vor prezenta în cadrul documentarului opiniile cu privire la modul în care Putin intenționează să schimbe echilibrul puterii, să răstoarne ordinea existentă și să amenințe supremația americană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine