2019-10-14 07:15

Doinița Oancea, porumbelul cu vești din FRUCTUL OPRIT

 |  13:29
Doinița Oancea, porumbelul cu vești din FRUCTUL OPRIT

Îndrăgita actriță Doinița Oancea a revenit pe platoul de filmare pentru un nou proiect. Alături de mari actori, Doinița a început înregistrările pentru “Fructul oprit”, serialul produs de Ruxandra Ion, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1.

După ce a terminat filmările pentru “O grămadă de caramele”- serialul de la Happy Channel, actrița a primit propunerea de a lua parte la realizarea unei noi producții de televiziune. Și de această datã, aceasta face echipă cu nume mari ale filmului și teatrului românesc.

“Nu aș vrea să sune a clișeu  și să spun că <> este un proiect nou, o provocare nouă, însă până la urmă, asta este realitatea. Chiar este un proiect nou, în cadrul căruia, eu voi interpreta un rol pe care nu l-am mai jucat până acum. Am și uniformă, ceea ce mi se pare foarte drăguț. Mă cheamă Tanța, restul o să vedeți urmărind serialul”, spune Doinița Oancea. 

Fire jovială, Tanța este menajera familiei Caragea. Îi place să știe tot ce se întâmplă în casa în care lucrează și nu numai. “Tanța are o curiozitate din asta de nestăvilit, motiv pentru care ea vrea să fie la curent cu absolut tot ce se întâmplă în ambele familii. Este un fel de, eu nu i-aș spune bârfitoarea casei, i-aș spune porumbelul cu vești.” , își descrie Doinița personajul din noua producție a Antenei 1.

Serialul care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, îi dă posibilitatea actriței să împartă platoul de înregistrări cu oameni dragi ei. “Ca de fiecare dată, este o mare bucurie să lucrez cu această echipă! În echipă avem, acum, oameni cu care nu am mai lucrat de la primele proiecte și de care îmi era foarte dor, și cu care știu că mă înțeleg extraordinar de bine! Simt așa că se reunește familia din ce în ce mai mult, iar asta mă bucură!“, a adăugat actrița. 

“Fructul oprit” prezintă o poveste în care personajul principal este iubirea, sub toate chipurile ei. Poți iubi doi oameni deodată? Este întrebarea care își caută răspuns în serialul pe care Antena 1 urmează să-l difuzeze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

IOANA
18 Dec 2017

Cine este asta?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray