2020-07-03 23:11

Drama “Vikingii” revine la HISTORY. Ce se intampla in noul sezon

 |  22:54
Drama “Vikingii” revine la HISTORY. Ce se intampla in noul sezon

Drama “Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare și moarte, revine la HISTORY cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminica, de la ora 22:00, din 15 ianuarie. După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante și cutremurătoare”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex. Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

“Se întâmplă foarte multe lucruri diferite”, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relații. Are și bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esență este o călătorie foarte, foarte emoțională. Am propulsat “Vikingii” la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveștii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar și a fiilor săi.” Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur® Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda. Seria aclamată de critici a creatorului și unicului scenarist Michael Hirst (Elizabeth – film câștigător al Academy Award și Emmy, nominalizat la Globul de Aur cu seria Dinastia Tudorilor), “Vikingii” este este o saga de familie care spune poveștile remarcabile ale vieților și aventurilor epice ale invadatorilor și exploratorilor Evului Mediu Întunecat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz