2019-09-19 09:31

După o muncă de 3 ani, RECKAZE a lansat albumul UNDERGROUND Comercial

 |  16:30
După o muncă de 3 ani, RECKAZE a lansat albumul UNDERGROUND Comercial

După o așteptare de mai bine de 3 ani, Reckaze a lansat albumul “Underground Comercial” din care fac parte single-urile “Despre Foste” în colaborare cu Pacha Man sau “Indigo” cu Bodo din trupa Proconsul. Deși artistul a colaborat în anul 2016 cu Roton Music, label alături de care a lansat nu mai puțin de 2 single-uri (“Ochelari de Soare” și “Camera ta”), Reckaze a preferat ca noul album să fie lansat independent pe canalul său de Youtube.

“Underground Comercial este albumul clasic de Rap care surprinde stări diverse și momente comune din viață, dar este și un album-program care trasează o direcție nouă și asumată în rap-ul românesc. Conceptul de bază al albumului este echilibrul între cele două teme atât de controversate la noi în țară: muzica underground vs. muzica comercială. Un echilibru perfect care să anuleze aceste două concepte, în opinia mea, total ambigue și depășite.”, ne-a transmis Reckaze. 

Printre invitații de pe acest album îi regăsim pe: Pacha Man, Bodo (Proconsul), Karie, Exile, Cino, Nameen, Ana Maria Roșu (fostă concurentă Vocea României), BABY EKA, iar producția muzicală este asigurată integral de Peter Haze (Cluj-Napoca). 

TRACKLIST ALBUM UNDERGROUND COMERCIAL    1. Underground Comercial (feat. BABY EKA) 2. Biroul din Victoriei 3. Indigo (feat. Bodo) 4. Succes 5. Ardeleni în București (feat. Nameen) 6. Ești frumoasă azi (feat. Ana Maria Roșu) 7. Despre foste (feat. Pacha Man) 8. Evanghelia după Andrei 9. Noua eră (feat. KarieExile) 10. Pune-ți o dorință (feat. Cino) 11. Nebunia lu’ Parizer

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Concedii cu adaos comercial A venit vremea vacanţelor şi românii caută locuri izolate, unde să nu audă de politică, de TVA, de creştere economică falsă, când banii din portofel sunt tot mai puţini. Puţine sunt locurile unde radiourile şi televizoarele par să fie interzise. Dar sunt. Îţi trebuie doar voinţă să nu-ţi accesezi internetul prin telefon şi ai impresia că te rupi de lume câteva zile sau săptămâni. Dar domnul VV Ponta nu te lasă. Pentru că tot omul trebuie să se hrănească chiar şi în concediu
29 Iun 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray