2020-08-10 19:43

Ea este artista care va urca pe aceeași scenă cu Robbie Williams!

 |  15:22
Ea este artista care va urca pe aceeași scenă cu Robbie Williams!

Delia este artista autohtonă, care, va cânta în deschiderea concertului, pe care, Robbie Williams îl va susţine, în această vară, în România. Show-ul cântăreţului britanic va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, din Capitală.

Jurata X Factor, Delia, se va afla în această vară pe aceeași scenă cu Robbie Williams. Pe 17 iulie, ea va cânta în deschiderea concertului pe care artistul britanic îl va susține la București. Delia este foarte bucuroasă că va deschide concertul pe care toți românii îl așteaptă și se pregătește intens pentru acest moment. ”Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe "Come Undone", cine nu știe toate cuvintele din "Angels", cine nu a dansat până în zori pe "Feel"? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă și versatilă. Îmi place până și conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall”, a mărturisit jurata de la X Factor.

Dacă până acum credea că îl va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a cânta în deschiderea concertului său Delia a simțit că e în culmea bucuriei. ”Mi se pare ceva ”astronomic”, dacă pot să mă exprima așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, mai spune ea.

Delia se pregătește în această perioadă și pentru audițiile X Factor, care vor avea loc în luna iulie, iar luni va lansa piesa ”Da, mama”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz