2020-07-02 09:02

ElectricCastle militează pentru #electricmonday

 |  17:06
ElectricCastle militează pentru #electricmonday

Cei mai mulți dintre festivalieri suspină din pricina faptului că sunt nevoiți să plece spre casă înainte de terminarea evenimentului, pentru a ajunge lunea la muncă. Prin urmare, ElectricCastle vine în sprijinul fanilor “electrici” și lansează campania Unofficial Partners, pentru a convinge managerii să ofere liber ziua de luni angajaților care participă la festivalul care are loc între 14-17 Iulie, pe domeniul Castelului Banffy, din județul Cluj.

ElectricCastle militează pentru #electricmonday
zoom

Companiile care intră în spiritul festivalului și oferă angajaților o binemeritată zi de luni electrică (#electricmonday), devin parteneri „neoficiali” ai Electric Castle și vor beneficia de expunere din partea festivalului, dar mai ales de o imagine foarte bună în rândul angajaților. “Știm încă de la prima ediție că electricii din București sau din alte zone ale țării sunt nevoiți să părăsească festivalul înainte de terminarea show-urilor, pentru a fi prezenți lunea la locul lor de muncă, sau rămân până la final și ajung direct la birou, foarte obosiți. Pentru a avea parte de cea mai tare experiență de la început și până la sfârșit, în acest an ne-am gândit ce putem face pentru a-i sprijini. Astfel, am mizat pe umorul și empatia managerilor din companii, provocându-i să devină parteneri neoficiali ai ElectricCastle. Ei se vor bucura de recunoașterea noastră pe materialele dedicate campaniei și cel mai important, de recunoașterea angajaților lor”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Companiile care devin parteneri „neoficiali” se vor bucura, cu siguranță, de aprecierea angajaților, iar acest mic beneficiu oferit lor poate fi o modalitate excelentă de motivare și consolidare a brandului de angajator, atât la nivel intern, cât și extern. La nivel de expunere, Electric Castle acordă spațiu egal pe materialele de comunicare și pe site-ul dedicat al campaniei -  www.unofficialpartners.com - tuturor partenerilor, indiferent de mărimea companiei sau numărul angajaților participanți. Astfel, fiecare logo va juca un rol la fel de important atât în campania de promovare, cât și în inimile oamenilor.

În plus, companiile care dau curs provocării ElectricCastle pot achiziționa pachete corporate cu bilete la preț special, putând oferi astfel încă un beneficiu fanilor “electrici” din echipele lor.

In lineup-ul festivalului ii regasim pe Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Gorgon City, Enter Shikari, Rusko, Flux Pavilion Dilated Peoples, Camo & Krokeed Feat Mc Dynamite, Dub Pistols, Pan-Pot Elliphant, Slow Magic, Paco Osuna, Art Department, Gui Buratto, Kink Worakls, Babylon Circus, etc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz