2020-08-14 17:58

Episodul cu vocea lui Michael Jackson din serialul THE SIMPSONS, retras de la difuzare

 |  19:18
Episodul cu vocea lui Michael Jackson din serialul THE SIMPSONS, retras de la difuzare

Un episod care beneficia de vocea lui Michael Jackson din popularul serial animat "Familia Simpson/ The Simpsons" a fost retras de la difuzare, după lansarea documentarului HBO care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa starului, potrivit dpa.com.

James L Brooks, producător executiv, a declarat că el şi creatorii serialului, Matt Groening şi Al Jean, au luat decizia după ce au urmărit documentarul HBO "Leaving Neverland", care a avut premiera în SUA duminică.

"Este clar că este singura opţiune", a declarat Brooks pentru The Wall Street Journal.

Episodul vizat a rămas neatins în ciuda anilor de speculaţii privind abuzurile sexuale săvârşite de Jackson, dar Brooks spune că documentarul a fost hotărâtor.

Lansat în 1991, episodul "Stark Raving Dad" îl prezintă pe Homer Simpson într-o clinică de psihiatrie împreună cu personajul Leon Kompowsky, care a beneficiat de vocea lui Michael Jackson, citeaza Mediafax. 

Episodul va fi eliminat de pe serviciile de streaming, din programul TV şi din viitoarele pachete de DVD-uri, a mai declarat Brooks.

Şi posturi de radio din toată lumea, din Australia, Noua Zeelandă şi până în Canada, au anunţat că nu vor mai difuza muzica lui Michael Jackson, după lansarea documentarului HBO, care prezintă mărturiile a doi bărbaţi ce îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual. Potrivit prezentării oficiale, "Leaving Neverland" explorează "manipularea şi abuzarea" a doi bărbaţi, de la vârsta de 7, respectiv 10 ani.

Documentarul, care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

Postul de televiziune HBO, căruia i s-au cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să "ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz