2020-06-05 22:27

EUROVISION 2019. Bugetul deplasării din acest an este URIAŞ: Până acum ne-am dus ca nişte săraci acolo!

 |  19:35
EUROVISION 2019. Bugetul deplasării din acest an este URIAŞ: Până acum ne-am dus ca nişte săraci acolo!

Delegaţia României pentru Eurovision 2019 va fi alcătuită din 11 persoane, dintre care 6 vor fi artiştii care vor urca pe scena de la Tel Aviv. Organizatorii au precizat că au încercat anul acesta să gestioneze banii „cât mai responsabil”. Bugetul deplasării în Israel, aprobat de Consiliul de Adminstraţie al TVR, este de aproximativ 100.000 de euro.

Piesa „On a Sunday”, compusă de Alexandru Şerbu şi interpretată de Ester Alexandra Creţu (Ester Peony), în vârstă de 25 de ani, va intra în concurs în a doua semifinală, cu numărul 6.

Ester Peony ia de două luni lecţii de canto, cu Crina Mardare. „Este, practic, botezul ei pe o scenă imensă. A evoluat imens vocal”, a spus vineri, la o conferinţă de presă, Liana Stanciu, care va comenta semifinalele şi finala Eurovision pentru TVR.

„Îmi doresc de foarte mult timp să particip la Eurovision”, a declarat, la rândul ei, cântăreaţa. „Abia aştept să văd scena de la Tel Aviv. Am ascultat foarte multă muzică, să iau de la fiecare câte ceva şi aşa mi-am format personajul şi propriul stil”, a mai afirmat interpreta, care a mărturisit că le admiră pe Delia şi Ariana Grande, potrivit News.ro.

Show-ul este regizat de Petre Năstase şi va cuprinde efecte şi dans.

Echipa Eurovision dicta, de cele mai multe ori, grafica, acum - a spus Năstase - „va fi prima dată când mergem cu un conţinut grafic foarte frumos”.

„Spectacolul va avea trei componente – una muzicală, una coregrafică şi una vizuală. Este prima dată când Televiziunea Română a investit serios în efecte speciale de scenă”.

Regizorul a mai spus: „Este prima dată când au fost alocaţi mai mulţi bani pentru show decât pentru delegaţie, faţă de anii trecuţi, când mergeau 20 de oameni şi... Eu sunt fericit că am avut posibilitatea, în sfârşit, să bifez toate componentele, pentru că până acum ne-am dus ca nişte săraci acolo. N-am avut nici vânt... Nu te bagă nimeni în seamă dacă nu investeşti în show. Pentru că Eurovisionul este o mare afacere pentru cei care îl fac. Acum este produs de suedezi”.

Anul acesta, întreaga delegaţie TVR va fi alcătuită din 11 persoane, iar la Tel Aviv, se va deplasa şi o echipă a Ştirilor TVR.

Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala, pe 18 mai.

La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România, vor participa 40 de ţări, după ce Ucraina a renunţat.

România va participa acum pentru a 20-a oară la concurs.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine