2019-06-20 08:43

Fanii STAR WARS în doliu. Un actor foarte îndrăgit A MURIT!

 |  11:31
Fanii STAR WARS în doliu. Un actor foarte îndrăgit A MURIT!

Actorul de origine britanică Peter Mayhew, care a interpretat rolul Chewbacca în filmele „Star Wars”, a murit la vârsta de 74 de ani, scrie BBC.

Mayhew a murit pe 30 aprilie în casa lui din Texas, potrivit unui comunicat transmis de familie. Nu a fost precizată cauza morţii.

El a interpretat luptătorul Chewbacca în trilogia originală, începând cu 1977, şi a mai apărut şi în filme mai recente din franciză, până în 2015, potrivit News.ro.

„Şi-a pus inima şi sufletul în rolul Chewbacca şi asta se vede în fiecare cadru”, au spus membrii familiei lui.

George Lucas şi-a dorit un actor înalt pentru acest rol, şi l-a avut în vedere iniţial pe David Prowse (1,98 m) pentru acesta.

Prowse a vrut să îl joace pe Darth Vader, aşa că Lucas a ajuns la Mayhem, care a fost ales strict pentru înălţimea sa de 2,18 m. Faţa lui nu a fost niciodată văzută în filmele „Star Wars”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cam moale Forța Filmele se împart, simplist, în cele menite a fi ținute minte pentru totdeauna și cele de entertainment: veni, vidi, radersi, vici (am venit, am văzut, m-am distrat, am învins -am plecat mulțumit-). Din acest punct de vedere, primul episod al noii serii Star Wars (și, pe cale de consecință, următoarele), fac parte, spre deosebire de prima serie de trei, din categoria „veni, vidi...”. Prima serie a fost, categoric, memorabilă. A doua (poziționată, ca desfășurare temporală, înaintea primeia) s-a justificat, oarecum, pentru clarificarea unor nebuloase din prima serie. Deși nu a fost la fel de memorabilă, a trecut de bariera filmelor de duzină
25 Dec 2015

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray