2019-12-12 13:59

FED CUP, 11-12 FEBRUARIE. Întâlnirea cu Belgia se joacă în Sala Polivalentă din Bucureşti

 |  18:59
FED CUP, 11-12 FEBRUARIE. Întâlnirea cu Belgia se joacă în Sala Polivalentă din Bucureşti

Federaţia Română de Tenis a propus forului internaţional ca întâlnirea cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, să se dispute în Sala Polivalentă din Bucureşti. Răspunsul nu poate fi decât unul pozitiv, astfel că tricolorele revin în Capitală după ce ultimele meciuri au avut loc la Cluj.

“Aceasta a fost propunerea noastră şi suntem convinşi că ea va fi acceptată. Am ales Bucureştiul pentru că am promis şi ne dorim ca această echipă a României să joace în cât mai multe oraşe din ţară, pentru a putea fi urmărită de cât mai mulţi fani. Mă bucur că am găsit înţelegere şi sprijin la autorităţile locale pentru ca aecst meci să se desfăşoare la Bucureşti şi vrem să le mulţumim şi pe această cale”, se arată într-un comunicat remis news.ro de către vicepreşedintele FR Tenis, Razvan Itu.

România a retrogradat din Grupa Mondială I, adică prima ligă valorică a Fed Cup, după ce a pierdut cele două partide jucate în acest an, 2-3 cu Cehia şi 1-4 cu Germania. O victorie cu Belgia le-ar aduce pe Halep şi compania în postura de a evolua în play-off-ul Grupei Mondiale I, iar un eşec ar trimite România în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray