2020-07-03 17:22

Festivalul va avea loc pe 29 august în Bucureşti. Goran Bregovic cântă la “Baro Foro”

 |  18:30
Festivalul va avea loc pe 29 august în Bucureşti. Goran Bregovic cântă la “Baro Foro”

Goran Bregovic este unul dintre artiştii, care vor cânta la prima ediţie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Show-ul este programat pentru 29 august, la Arenele Romane, din Capitală. Biletele s-au pus deja în vânzare, preţul lor pornind de la 140 de lei.

Sâmbătă, 29 august de la ora 18.00, la Arenele Romane, are loc prima ediţie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul îl are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestră. Invitaţi speciali sunt Mahala Rai Banda şi Gipsy Casual.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toţi ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artişti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum: “Time of the Gypsies”, “Arizona Dream” şi “Underground”, toate sub regia lui Emir Kusturica.

“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al său lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul conţine colaborări cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello).

Albumul va fi prezentat şi la Bucureşti alături de hiturile care l-au făcut celebru în cadrul unui show de aproape două ore. Muzica sa conţine de la tango până la brass şi se inspiră din cultura română, bulgară, sârbă, croată, bosniacă, greacă şi turcă.

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot găsi online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet la preţuri diferite. Primele 300 de bilete din fiecare categorie au următoarele preţuri: 140 de lei - Categoria A, 80 de lei - Categoria B şi 50 de lei categoria C. După epuizarea acestora, preţurile devin:  160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B şi 60 de lei categoria C.

În ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B şi 70 de lei categoria C. Începând cu data de 9 martie, biletele vor fi disponibile şi în reţeaua de benzinării MOL din toată ţara. Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la prima ediție, își propune să aducă în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere, ci dimpotrivă, le dărâmă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz