2020-06-03 12:01

Film românesc de dragoste, proiectat în America

 |  13:51
Film românesc de dragoste, proiectat în America

Cea mai nouă producţie cinematografică a regizoarei Cristina Iacob, "Poveste de dragoste/ Love Is a Story", cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale, va fi proiectat la Miami, în cadrul evenimentului Focus on Romania Film Festival - Ft. Lauderdale Waves 2015.

Astfel, spectatorii americani vor avea ocazia, pe 24 octombrie de la ora 21.15, de a afla mai multe despre primul love story românesc, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Lungmetrajul "Poveste de dragoste" vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.

Alături de Dragoş Bucur şi de Raluca Aprodu, în film mai joacă actori cunoscuţi precum Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuţ Bora, Gabriela Popescu.

"Am primit multe feedback-uri pozitive la festivalurile unde a fost proiectat «Poveste de dragoste». La Montreal, ca şi la Mons, am reuşit să ajungem la sufletele spectatorilor, lucru pe care ni l-am propus încă de la început: să îi determinăm pe oameni să creadă în iubire, până la capăt. Este un film pentru public, iar aşteptarea noastră începe pe 27 noiembrie, când îl vom aduce în faţa spectatorilor din România", a declarat Cristina Iacob

În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie şi va fi distribuit de Zazu Film.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine