2020-08-07 01:42

Filmul are premiera în România pe 26 decembrie.Cameron Diaz, personaj negativ în “Annie”

 |  19:21
Filmul are premiera în România pe 26 decembrie.Cameron Diaz, personaj negativ în “Annie”

Cameron Diaz şi Jamie Foxx joacă împreună în “Annie”, un film care vorbeşte despre povestea unei fetiţe abandonate de părinţi. Regia producţiei este semnată de Will Gluck, urmând ca filmul să fie lansat în cinematografele din România în a doua zi de Crăciun.

Un clasic de pe Broadway se întoarce pe marile ecrane cu o nouă viziune. Quvenzhané Wallis, mica actriţă nominalizată la Oscar pentru Beasts of the Southern Wild, este Annie, o fetiţă orfană.

Părinţii au părăsit-o cu mult timp în urmă, promiţându-i că se vor întoarce la un moment dat, dar nu au făcut-o. Acum Annie locuieşte cu domnişoara Hannigan (Cameron Diaz), reaua şi enervanta asistentă socială care o are în grijă.

Totul pare să se schimbe când Annie îl întâlneşte pe magnatul Will Stacks (Jamie Foxx), candidat la primăria New York-ului, care, sfătuit de echipa sa de consilieri de imagine, o ia în grija lui pe fetiţă. Will are impresia că este îngerul păzitor al micii Annie, dar oare situaţia nu stă cu totul altfel?

Filmul este regizat de Will Gluck și produs de Jay-Z și Will Smith. Producţia va rula în România începând cu 26 decembrie 2014, concomitent cu premiera din Republica Moldova, iar în Statele Unite la 19 decembrie, filmul având și o tematică propice Crăciunului.

Este o adaptare de artă contemporană a arhicunoscutului musical Annie, care la rândul său a fost o reproducere fidelă a benzilor desenate Micuța Orfană Annie a lui Harold Gray.

A treia adaptare după clasica peliculă marca Columbia Pictures din 1982 Annie și după producția Disney cu același nume, a început să fie produsă de la finele lunii August 2013.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27

Mai multe imagini:
Filmul are premiera în România pe 26 decembrie.Cameron Diaz, personaj negativ în “Annie”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz