2020-08-12 01:21

Filmul are premiera în România pe 28 noiembrie. „Pinguinii din Madagascar” revin cu noi aventuri

 |  18:21
Filmul are premiera în România pe 28 noiembrie. „Pinguinii din Madagascar” revin cu noi aventuri

În regia lui Simon J. Smith şi a lui Eric Darnell, animaţia 3D „Pinguinii din Madagascar” se lansează în cinematografele din ţară pe 28 noiembrie. Vocile sunt asigurate de Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights şi Benedict Cumberbatch.

Echipele de superspioni nu se nasc..., ci ies din găoace. Descoperiţi secretele celor mai abile şi amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico şi Private.

Aceşti agenţi de elită îşi unesc forţele cu o organizaţie sub acoperire, Vântul din Nord, condusă de chipeşul şi răguşitul Agent Secret, a cărui voce este asigurată de Benedict Cumberbatch.

Împreună, ei trebuie să îl oprească pe diabolicul dr. Octavius Brine, a cărui voce este asigurată de John Malkovich, şi care intenţionează să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem.

Vedetele care s-au consacrat în marile succese de animaţie din seria "Madagascar", de la DreamWorks, au parte acum de propria aventură comică pe marele ecran, în care mizele sunt cât se poate de mari pentru pinguini.

Aventurile lor îi poartă pe tot globul, prin Antarctica, Veneţia, deşert, Shanghai, New York şi... Kentucky, unde se acoperă de glorie, desfăşoară activităţi de spionaj, zădărnicesc complotul josnic pus la cale de un savant diabolic/caracatiţă şi devorează pufuleţi cu brânză ca nici un alt pinguin de până acum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz