2020-01-28 22:39

Filmul are premiera pe 14 noiembrie.Reese Witherspoon joacă în drama „O minciună necesară”

 |  18:08
Filmul are premiera pe 14 noiembrie.Reese Witherspoon joacă în drama „O minciună necesară”

Laureata Premiului Oscar, Reese Witherspoon, Arnold Oceng şi Ger Duany fac echipă în drama „O minciună necesară”, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie. Regia fimului este semnată de Philippe Falardeau.

Mamere şi Theo sunt fiii conducătorului unui sat din sudul Sudanului. Când miliţiile din nord le atacă satul, distrugându-le casele şi omorându-le părinţii, fiul cel mare, Theo, este obligat să-şi asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravieţuitori ai masacrului, printre care se afla şi sora sa, Abital. Dar ţinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viaţa în pericol.

Pe drumul plin de peripeţii, către tabăra de refugiaţi Kakuma, din Kenya, ei se întâlnesc cu alţi copii fugari, legând o prietenie strânsă cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja pornit pe calea credinţei şi cu Paul, ale cărui calităţi devin esenţiale în lupta lor pentru supravieţuire.

După 13 ani, copiilor, care au devenit între timp adulţi, li se va oferi şansa de a părăsi tabăra şi de a se stabili în SUA. Când sosesc în Kansas City, Missouri, ei sunt întâmpinaţi de Carrie Davis (Witherspoon), o consilieră a agenţiei pentru forţa de muncă, ce trebuia să-i ajute să-şi găsească o slujbă-lucru de loc uşor, dacă ne gândim că întrerupătorul electric sau telefonul erau noutăţi absolute pentru ei.

Deşi Carrie s-a ferit întotdeauna de implicarea emoţională, aceşti refugiaţi, care trebuie să se acomodeze în primul rând cu secolul XXI pentru a-şi reface vieţile distruse, au o nevoie disperată de ajutor şi afecţiune. Astfel, Carrie e nevoită să se implice în explorarea acestui teritoriu virgin, apelând la ajutorul şefului ei, Jack (Corey Stoll).

Împreună, aceşti rătăciţi ai sorţii şi aceşti străini, reuşesc să găsească atât partea distractivă a diferenţelor culturale, cât şi partea dureroasă, dar şi dătătoare de speranţă a vieţii din America.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine