2019-10-16 05:20

Filmul cu cele mai mari încasări în 2016: “Căpitanul America, război civil”

 |  13:53
Filmul cu cele mai mari încasări în 2016: “Căpitanul America, război civil”

2016 a fost anul recordurilor în industria cinematografică. Atât ca număr de pelicule lansate, cât şi al încasărilor. Au fost lansate 723 de filme, iar încasările au fost pe măsură, peste 11 miliarde de dolari. Aproape 10% din încasări (1,15 miliarde de dolari) le-a generat „Căpitanul America: Război civil".

Pelicula îi are ca protagonişti pe Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson şi Elizabeth Olsen, dar şi pe Sebastian Stan, un actor român în vârstă de 34 de ani, plecat din ţara noastră în 1991. El îl interpretează pe Bucky, cel mai bun prieten al lui Captain America, pe care îl ajută în misiunile sale de a salva lumea.

Locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări în 2016 este ocupat de o animaţie, „În căutarea lui Dory". Filmul a adunat din proiecţii puţin peste un miliard de dolari. Pe poziţia a treia în top se află tot o producţie animată, „Zootropolis". Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling, Cartea Junglei, a avut parte în 2016 de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Pelicula se află pe locul patru în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări anul acesta.

Locul 5 este ocupat de „Singuri acasă" în regia lui Yarrow Cheney şi Chris Renaud, conform digi24.ro. Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă într-o comedie savuroasă ce năzbâtii fac animalele de companie după ce stăpânii pleacă de acasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray