2020-08-09 21:13

Filmul de animaţie are premiera vineri în cinematografele româneşti.“Cei 6 supereroi” luptă pentru salvarea oraşului lor

 |  18:59
Filmul de animaţie are premiera vineri în cinematografele româneşti.“Cei 6 supereroi” luptă pentru salvarea oraşului lor

Nominalizat la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, BAFTA şi Annie Awards, la categoria "cel mai bun lungmetraj de animaţie", "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" se lansează, vineri, în cinematografele din ţară. Filmul este regizat de Don Hall şi de Chris Williams, care au la activ mai multe producţii de animaţie.

Lungmetrajul este construit în jurul relaţiei de prietenie dintre Hiro Hamada, un tânăr pasionat de robotică, şi Baymax, un robot gonflabil supradimensionat.

"Big Hero 6" urmăreşte povestea specialistului în robotică Hiro Hamada, care învaţă să-şi exploateze geniul mulţumită strălucitului său frate Tadashi şi prietenilor lor: dependentul de adrenalină Go Go Tomago, ordonatul Wasabi, expertul în chimie Honey Lemon şi pasionatul de tehnologie Fred.

Când o întorsătură de situaţie îi aruncă în mijlocul unor evenimente periculoase, care se desfăşoară pe străzile din San Fransokyo, Hiro apelează la ajutorul prietenului său apropiat - un robot pe nume Baymax - şi transformă întregul grup într-o echipă de eroi high-tech, hotărâţi să desluşească misterul.

Filmul este regizat de Don Hall, care a mai realizat animaţia "Winnie de pluş/ Winnie the Pooh", şi de Chris Williams, cunoscut pentru animaţia "Bolt", din 2008. Filmul "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" a fost produs de Roy Conli.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz