2020-07-07 00:32

Finala Eurovision România. Duminică se decide melodia câștigătoare

 |  13:25
Finala Eurovision România. Duminică se decide melodia câștigătoare

Cea mai tânără concurentă a Selecției Naționale, Florena este cea care va deschide seria de recitaluri din finala Eurovision România, iar Mihai va cânta în încheierea competiției, duminică, pe scena de la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Astfel, ordinea intrării în concurs în finala Eurovision România este:

1. Florena,

2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț,

3. Dream Walkers,

4. Vanotek feat. The Code & Georgian,

5. Ovidiu Anton

6. M I H A I.

În finala Eurovision România, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1200 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 06, cu același tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul "Start vot!" și se vor închide după 60 de minute, la semnalul "Stop vot!".

Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz