2020-08-04 14:35

Goran Bregovic vine pe 30 septembrie la Arenele Romane

 |  15:40
Goran Bregovic vine pe 30 septembrie la Arenele Romane

Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra va concerta la Bucuresti, pe 30 septembrie, la a doua editie a festivalului intercultural, “Baro Foro”, care va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta. The Zuralia Orchestra va deschide evenimentul, printr-un show de 80 de minute.

The Zuralia Orchestra, infiintata in 2011, este un grup de 11 muzicieni experimentati, recunoscuti atat pe plan local, cat si pe plan international, ce combina trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor doi solisti si, bineinteles, clarinetul. Formatia interpreteaza, sub indrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzica – o fuziune intre folclorul romanesc si muzica autentica gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale. Membrii formatiei The Zuralia Orchestra au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formatii, la numeroase festivaluri de muzica si evenimente din Romania si din strainatate. De asemenea, ei au colaborat in diverse ocazii cu mari artisti de talie internationala acesta fiind al patrulea concert in care trupa deschide pentru Goran Bregovic. Exmatriculat de la Scoala de Muzica, unde studia vioara, pentru “lipsa de talent”, Goran a inceput sa studieze, de unul singur, chitara. Pe când avea doar şaisperezce ani, Bregovic a pus bazele trupei Bijelo Dugme, care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum: "Time of the Gypsies", "Queen Margot", "Underground" şi "Arizona Dream", special pentru regizorul Emir Kusturica.

Biletele pentru festivalul Baro Foro se găsesc la urmatoarele preturi:

• Categoria A - 185 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)

• Categoria B - 119 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)

• Categoria C - 75 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

• dupa 25 septembrie, preturile devin 200 de lei, 125, respectiv 80 de lei, preturi care vor ramane si la intrare in ziua concertului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz