2019-09-19 14:05

Gwyneth Paltrow și Jessica Lange, în primul sezon al show-ului THE POLITICIAN / Ce actori mai sunt în distribuție

 |  23:39
Gwyneth Paltrow și Jessica Lange, în primul sezon al show-ului THE POLITICIAN / Ce actori mai sunt în distribuție

Actriţele Gwyneth Paltrow, Jessica Lange şi Bette Midler fac parte din distribuţia primului sezon al „The Politician”, producţie Netflix creată de Ryan Murphy. „The Politician” va avea premiera pe 27 septembrie, iar rolurile principale sunt interpretate de Ben Platt şi Gwyneth Paltrow.

Platt, premiat cu Tony, joacă rolul lui Payton Hobart, un student bogat din Santa Barbara, care ştie că va fi preşedinte într-o zi.

Acesta este primul show TV creat de Ryan Murphy pentru Netflix, dupa ce renumitul scenarist si producator american a avut succes cu productiile de televiziune “Glee” si “American Horror Story”.

Desi cele doua actrite celebre au fost distribuite in noul serial, show-ul este centrat in jurul ambitiilor politice ale unui personaj interpretat de Ben Platt. Alegerile producatorilor pentru a completa distributia serialului “The Politician” au fost confirmate de Ryan Murphy prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

“Primul meu show TV pentru Netflix! Sunt mandru de acest proiect incredibil si de aceasta distributie incredibila. Si abia astept ca voi sa faceti binging pentru a il vedea in luna septembrie!”, a scris Ryan Murphy in acel mesaj.

Din distribuţie mai fac parte Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones şi Benjamin Barrett.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray