2020-05-29 04:37

“HAI SĂ CÂNTĂM!” cu Matthew McConaughey şi Reese Witherspoon

 |  17:40
“HAI SĂ CÂNTĂM!” cu Matthew McConaughey şi Reese Witherspoon

Comedia animată “SING” (rom.“HAI SĂ CÂNTĂM!) se va lansa în cinematografele din România pe 16 decembrie 2016. Cei care dau voce personajelor acestei comedii muzicale animate sunt nimeni alții decât starurile de primă mână precum Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton și Tori Kelly.

Animația are loc într-o lume ca a noastră, însă locuită numai de animale, și în care protagoniști sunt Buster Moon (voce: Matthew McConaughey), un Koala spilcuit care conduce un teatru odinioară elegant, dar căzut acum în ruină. Buster este eternul optimist, bine, e și un pic șarlatan, dar tot ce iubește pe lumea asta este teatrul său, așa că o să facă orice îi stă în putință ca să-l salveze de la dispariție. Pentru că ambiția vieții sale e pe cale să se risipească pentru totdeauna, Buster are o singură șansă să readucă strălucirea giuvaerului: organizarea celui mai mare concurs muzical din lume!

Ideea prinde viață rapid, și absolut toată lumea e entuziasmată și vrea să participe, dar, în urma selecțiilor, rămân în concurs cinci concurenți: un șoarece (Seth MacFarlane) care cântă piese clasice cu aceeași ușurință cu care escrochează, o elefănțică adolescentă timidă (Tori Kelly), care are trac pe scenă, mama suprasolicitată a 25 de purceluși (Reese Witherspoon), care de-abia așteaptă o pauză de la îndatoririle materne, o gorilă-gangster (Taron Egerton), care vrea să scape de viața de tîlhar la care îl predestina familia, precum și o femelă de porc-țepos (Scarlett Johansson), care se chinuie să scape de iubitul ei încrezut pentru a începe o carieră solo. Fiecare dintre aceștia va urca pe scena lui Buster cu speranța că aceasta e șansa unică de a-și schimba cursul vieții.

Cu o coloană sonoră care include mai mult de 85 de piese celebre, HAI SĂ CÂNTĂM e scris și regizat de Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy), și produs de Chris Meledandri și Janet Healy.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-08

Mai multe imagini:
“HAI SĂ CÂNTĂM!” cu Matthew McConaughey şi Reese Witherspoon
zoom
“HAI SĂ CÂNTĂM!” cu Matthew McConaughey şi Reese Witherspoon
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine