2020-02-19 12:03

“If you don’t go crazy, you are not normal!”. Goran Bregovic la Arenele Romane, pe 29 august

 |  19:59
“If you don’t go crazy, you are not normal!”. Goran Bregovic la Arenele Romane, pe 29 august

La finele lui august, Goran Bregovic se întoarce în România împreună cu a sa „Wedding and funeral orchestra”, iar pe 29 ale ultimei luni din vară vor urca pe scena Arenelor Romane pentru un show care se anunţă incendiar. Evenimentul muzical din România, aşteptat de fani, având în vedere cererea mare de bilete, este parte din turnelul „If you don’t go crazy, you are not normal!” şi trece prin ţări precum Italia, Franţa, Elveţia sau Rusia.

Într-un interviu recent, artistul sârb a declarat: „Vreau să le reamintesc oamenilor că în secolul XXI trebuie să învăţăm să trăim alături de oameni diferiţi, care nu gândesc sau se comportă ca noi. În trecut era simplu, nu îţi plăcea de cineva mergeai la război, acum trebuie să învăţăm să trăim împreună şi este impotant pentru univers să avem diferite minorităţi şi moduri de a gândi. Cred că pentru toată lumea este importantă educaţia, doar ea ne va conduce la normalitate”.

Potrivit organizatorilor, Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor cânta în deschiderea lui Goran Bregovic şi au pregătit un program special, balcanic gospel, apoi urmează Provincialii şi Gipsy Casual. La rândul său, artistul sârb îi va purta pe fanii săi prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru.

Organizatorii susţin că biletele VIP şi cele fără loc din faţa scenei au fost epuizate, dar datorită cererii mari de bilete, organizatorii le-au suplimentat cu încă 100 de bucăţi din fiecare categorie. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro precum şi în toate punctele fizice clasice de vânzare din toată ţara.

Preţuri bilete

160 de lei – Categoria A (VIP) cu loc în tribună (două sectoare, stânga dreapta scenei)

100 de lei – Categoria B în picioare în faţa scenei

60 de lei - Categoria C în picioare sau cu loc în spatele categoriei B, în Arenă

180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B şi 70 de lei categoria C - în ziua concertului


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine