2020-07-07 00:14

Imagini cu Nicolae CEAUȘESCU, în cel mai recent videoclip Pet Shop Boys

 |  17:52
Imagini cu Nicolae CEAUȘESCU, în cel mai recent videoclip Pet Shop Boys

Imagini din timpul vizitei făcute de Nicolae Ceauşescu în Coreea de Nord, în 1971, au fost incluse în cel mai recent videoclip al formaţiei britanice Pet Shop Boys, pentru piesa "Give Stupidity a Chance" ("Să dăm prostiei o şansă").

În imagini, Nicolae Ceauşescu este primit cu un uriaş spectacol de propagandă, concept pe care ulterior îl va impune şi în România.

Piesa, inclusă pe albumul "Agenda", primul lansat după "Super", din 2016, este o critică la adresa lui Donald Trump.

Versurile noului single vorbesc de la sine, muzicienii adoptând în mod ironic vocea unui adept al Brexit-ului sau a unui suporter al preşedintelui american: "Uitaţi de corectitudinea politică, să vorbim omului/ Puicuţele sunt întodeauna amatoare, trebuie să pui mâna pe ce poţi (...) În loc să guvernăm cu compasiune inteligentă/ Hai să şocăm lumea cu bigotism idiot", citeaza Mediafax.

Un al doilea single lansat de pe noul album se numeşte "On Social Media".

Despre noul album, Neil Tennant, unul dintre componenţii Pet Shop Boys, a afirmat că include trei piese satirice şi "un cântec mai degrabă trist".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
12 Feb 2019

PAI DA; BOILOR SI VOI APLAUDATI SASII (neamurile lui iohanus ) L-AU FACU PE VLAD TEPES VAMPIR IAR ACUM NISTE GUNOAIE DROGATE DIN ANGLIA ISI BAT JOC DE CEAUSESCU MAI BINE O PUNEAU PE DIANA CURVA CARE LE-A BAGAT UN PUI DE CUC ROSU CA O VULPE PE GAT. SAU PE CHARLES CU COPILUL LUI SECRET ABANDONAT IN AUSTRALIA AVEAU CE PUNE DE-AI LOR..... PROBABIL VOR AVEA CEVA DE SPUS COREENI CA ROMANII SUNT UN POPOR DE IMBECILI CARE NU STIE DECAT SA SE LASE CONDUS DE COZILE DE TOPOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz