2019-12-15 20:57

În cadrul turneului, trupa va cânta în 18 oraşe. Vunk face „înconjurul lumii” în 23 de zile

 |  18:34
În cadrul turneului, trupa va cânta în 18 oraşe. Vunk face „înconjurul lumii” în 23 de zile

Pe 13 martie, băieţii de la Vunk dau startul turneului, în cadrul căruia vor susţine concerte în 18 oraşe din ţară. Astfel, până pe 4 aprilie, membrii trupei le vor cânta fanilor cele mai cunoscute şi fredonate melodii ale lor.

Trupa VUNK va face „Înconjurul lumii” în 23 de zile cu un turneu acustic în care va cânta cele mai iubite, fredonate şi cunoscute piese ale sale într-o reinterpretare unică. Turneul porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume, iar din 13 martie până în 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge în 18 oraşe pentru a-şi întâlni fanii şi a regăsi frumuseţea lumii româneşti în toate colţurile ei. Fiecare oraş din România este pentru componenţii trupei VUNK un oraş al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă pentru ei o comoară pe care vor să o descopere şi să o aprecieze personal într-o întâlnire plină de emoţie şi de vise împlinite.

„«Înconjurul lumii» este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 oraşe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl ştie lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK într-o cu totul altă formă, cu alt sound şi alte ritmuri, ne-au făcut să ne reîndrăgostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple şi cu toţi cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta şi ei versurile noastre şi tot ce spunem printre rândurile lor”, declară Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

În deschiderea concertelor, cei prezenţi în sală o vor asculta pe Alexandra Uşurelu: „Tot ce se va întâmpla în acele ore în sală va fi deosebit de emoţionant, pentru că venim în aceste oraşe să ne cunoaştem mai de aproape fanii şi le vom propune să facem un schimb de vise. Pe unele sperăm să le şi putem împlini. Cu siguranţă, unul dintre visele noastre se îndeplineşte începând cu 13 martie, când vom pleca în acest turneu”, adăugă Cornel Ilie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii” începe cu emoţii şi întoarcere în timp pentru trupa VUNK, pe 13 martie, la Piteşti (Casa de Cultură a Sindicatelor), în acelaşi oraş în care trupa a concertat pentru prima dată în ţară, în actuala ei componenţă. Toate concertele vor începe la ora 19.00, mai multe detalii putând fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Biletele au fost puse deja în vânzare. Ele costă 70 lei, dar până la data de 1 martie, pot fi cumpărate la preţul special de presale de 50 lei. Elevii şi studenţii beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray