2020-07-04 12:38

În concert la Sala Palatului, pe 7 aprilie, de la ora 20.00. „Vocea de diamant” Vitas era cât pe ce să devină fotbalist

 |  14:52
În concert la Sala Palatului, pe 7 aprilie, de la ora 20.00. „Vocea de diamant” Vitas era cât pe ce să devină fotbalist

Vitas, supranumit şi ”Vocea de diamant” care poate acoperi cinci octave şi cel despre care s-a spus că poate vindeca doar prin muzică sa, era cât pe ce să devină fotbalist. Cântăreţul care se va întâlni cu fanii din România la concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, a mărturisit într-un interviu acordat unui post rusesc de televiziune că, la îndemnul tatălui său, s-a apucat de fotbal.

”Era un fotbalist destul de bun”, îşi aminteşte Vladimir, tatăl lui Vitas. Artistul care acum are milioane de fani în lumea întreagă, a fost, pentru o scurtă perioadă, mijlocaş la Chornomorets Odessa şi tot tatăl său a fost cel care l-a făcut ”să-şi pună ghetele în cui”. Urmărind evoluţia fiului său pe teren, Vladimir i-a spus lui Vitas după meci: “Băiete, tu nu eşti fotbalist. Mai bine continui cu muzica!”. “De atunci am apucat pe această cale şi nu m-am mai întors niciodată din drum!”, a comentat Vitas pentru postul rusesc de televiziune.

Acesta a dezvăluit şi o întâmplare amuzantă referitoare la modul în care a descoperit notele pentru celebrul refren din ”Opera 2”: ”Era cam trei noaptea”, îşi aminteşte Vitas, “iar eu experimentam mai multe note pentru Opera 2. Am descoperit nota aceea foarte înaltă, eram foarte mulţumit şi am exersat-o de mai multe ori. La un moment dat, tată, care dormea în camera de alături, a năvălit peste mine şi mi-a spus: Băiete, dacă nu te opreşti din cântat, chem miliţia!”.

Muzica tatălui său nu a avut însă acelaşi efect şi asupra fiicei lui Vitas, invitată în platoul emisiunii. Aceasta a adormit imediat ce Vitas a început să cânte. “Muzica mea are adesea acest efect asupra copiilor. Se liniştesc şi adorm după câteva minute”, a mai spus Vocea de diamant.

Concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, “History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un turneu internaţional prin care Vitas celebrează povestea de dragoste dintre public şi muzica să. Cele mai reprezentative hituri ale cântăreţului şi cele care i-au adus popularitatea în întreaga lume vor putea fi ascultate în show-ul de la Bucureşti.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz