2020-02-23 10:42

În etapa finală din ASIA EXPRESS, vedetele au ajuns la Bollywood

 |  14:04
În etapa finală din ASIA EXPRESS, vedetele au ajuns la Bollywood

A început etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții au intrat pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate vreodată la TV.

Drumul lor prin India nu putea să nu fie presărat și cu dansuri și nu avea cum să nu se oprească și la Bollywood. Ediția de duminică seara s-a deschis cu o demonstrație de dans indian ce a fost continuată în mod spectaculos și de concurenții Asia Express, care nu au putut rezista tentației. Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert, cele trei perechi aflate în cursă, au aratat indienilor câteva din motivele pentru care sunt celebri în România și anume, mișcările lor.

Bollywood-ul, tărâmul de vis al Indiei, este una dintre destinațiile concurenților din Asia Express – Drumul Elefantului. Platourile de filmare ale celor mai spectaculoase producții indiene au fost locul de desfășurare al unui nou joc de amuletă.

 Cele trei echipe au pus în scenă o secvență din “Lanțul Amintirilor”, celebra producție indiană, atât de cunoscută și românilor.

Pe măsura ce Drumul Elefantului se apropie de final, miza este din ce în ce mai mare, iar misiunile din ce în ce mai dificile. Pentru a putea îndeplini următoarea misiune, aceștia au fost nevoiți să urce în vârful unei stânci, pe cărări acoperite de tufișuri și pe temperaturi arzătoare. “Doar asta nu mai făcusem în Asia Express!”, exclamă la un moment dat Cocuța.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna marți seară câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine