2020-05-29 04:36

Încă o categorie de bilete e sold-out la concertul lui Yngwie J. Malmsteen

 |  22:16
Încă o categorie de bilete e sold-out la concertul lui Yngwie J. Malmsteen

Categoria a III-a de bilete, cea de 159 de lei, pentru concertul Yngwie J. Malmsteen din data de 13 mai, de la Sala Palatului, ora 20:00, este SOLD OUT.

Au trecut 18 zile de la anuntarea evenimentului si deja 2 categorii de bilete sunt epuizate. Invitam spectatorii sa isi rezerve sau sa isi cumpere din timp bilete la acest concert, reamintindu-le totodata ca din data de 1 februarie acestea se gasesc la urmatoarele preturi: VIP – 359 RON; CATEGORIA I – 259 RON; CATEGORIA II – 219 RON; CATEGORIA III – 159 RON; CATEGORIA IV – 99 RON; CATEGORIA V– 59 RON

Biletele sunt disponibile prin eventim.ro si salapalatului.ro.

Asteptat cu real interes din 1994, virtuozul Yngwie J. Malmsteen promite un concert exploziv din care nu vor lipsi piesele ce l-au facut celebru! Intre timp managementul artistului a urcat pe site-ul oficial show-ul din Romania. Prin urmare putem spune ca artistul cu siguranta va ajunge in Bucuresti pentru concertul promis!

Eveniment sustinut de Rock FM!

Asadar, sensibilul, nabadaiosul, dramaticul, vulcanul de nestins, Yngwie J. Malmsteen, un rege al arpegiilor, un adevarat inovator al chitarei electrice alaturi de legenda Jimi Hendrix si Eddie Van Halen, cel care a rescris cartea chitaristilor heavy metal prin tehnica si compozitiile sale in stil baroc, soseste pentru prima oara in Romania, intr-un concert memorabil la Sala Palatului, in ziua de 13 mai 2015, incepand cu ora 20.00. 

Accesul in locatie se face de la ora 19.00!

DESPRE YNGWIE MALMSTEEN

Lars Johann Yngwie Lannerback s-a nascut in Stockholm (Suedia) pe 30 iunie 1963. Imediat dupa divortul parintilor a preluat numele de fata al mamei, Malmsteen, devenind peste ceva ani cel pe care il cunoastem foarte bine astazi: Yngwie J. Malmsteen.

Fiind cel mai mic copil din familie (Ann Louise, sora, si Bjorn, fratele) nu a prezentat deloc interes pentru muzica. Pana intr-o zi cand insitenta mamei sale da roade, subit. Pe 18 Septembrie 1970, Yngwie se uita la o emisiune despre moartea lui Jimi Hendrix. Baietelul de doar 7 ani a ramas fascinat de Hendrix, de publicul ce era extaziat de maniera in care acesta manuia chitara.

Astfel, in ziua in care Jimi Hendrix a murit, chitaristul Yngwie Malmsteen se nastea.

Curios si tenace, incepe sa invete sa cante la un Stratocaster foarte ieftin si imediat Malmsteen ii descopera pe cei de la Deep Purple, petrecand sute si sute de ore invatand sa le cante piesele.

Admiratia sa pentru influenta clasica din chitara lui Ritchie Blackmore l-a trimis catre sursa: Bach, Vivaldi, Beethoven si Mozart. Cum micul chitarist absorbea tot de la batranii clasici enumerati mai inainte, urechea sa muzicala se dezvolta pe zi ce trecea iar stilul sau de a canta la chitara capata un contur mai mult decat interesant. Astfel ca la varsta de 10 ani toata energia sa era canalizata in directia muzicala.

Mama sa si sora sa, doua talentate flautiste, si-au dat seama imediat de inclinatia baiatului Yngwie, de darul pe care abia acum incepea sa il descopere, oferindu-i  astfel tot suportul de care a avut nevoie.  Malmsteen progresa vazand cu ochii. In primii ani ai adolescentei, Yngwie urmareste la televiuzor o emisiune despre violonistul rus, Gideon Kremer, care a interpretat o bucata extrem de grea a virtuozului violonist, Niccolo Paganini. Efectul lasat asupra lui Malmsteen a fost profund si a inteles, in sfarsit, cum sa combine pasiunea pentru muzica clasica cu acordurile burgheze ale chitarei sale si, un un lucru foarte important, cu .... carisma.

A sosit in Los Angeles in 1983 si rapid a fost recrutat sa cante intr-o trupa care, din pacate, nu era la nivelul performantelor sale artistice. A trecut rapid prin Steeler si Graham Bonnet. In 1984 scoate primul sau album solo “Rising Force” si incepand din acel moment povestea Yngwie Malmsteen avea sa inceapa.

“Rising Force” a castigat premiul Guitar Player Magazine's pentru cel mai bun album rock si a fost nominalizat la un Grammy pentru “Best Rock Instrumental”, atingand locul 60 in topul albumelor Billboard. Yngwie J. Malmsteen's Rising Force, asa cum a fost cunoscut de atunci pana spre finalul anilor 80, lanseaza rapid “Marching Out” in 1985, cu Jeff Scott Soto la voce.

Urmatoarele albume sunt un succes adevarat: Trilogy in 1986, Odyssey in 1988, Eclipse in 1990, Fire & Ice in 1992, The Seventh Sign in 1994, Mangnum Opus in 1995, Inspiration in 1996,     Facing the Animal in 1997,  Alchemy in 1999,  Attack! in 2002, Unleash the Fury in 2005, Perpetual Flame in 2008, Angels of Love in 2009, Relentless in 2010 si  Spellbound in 2012.

Stilul neo-calssic al lui Malmsteen a devenit popular printre chitaristi la mijlocul anilor ‘80 influentandu-i pe Jason Becker, Paul Gilbert, Marty Friedman, Tony MacAlpine and Vinnie Moore, nume de referinta in industria muzicii rock.

Mai multe informatii gasiti pe


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine