2019-06-19 04:02

Irina Margareta Nistor, mărturisiri EMOȚIONANTE: Cred că e cea mai mare PEDEAPSĂ

 |  20:34
Irina Margareta Nistor, mărturisiri EMOȚIONANTE: Cred că e cea mai mare PEDEAPSĂ

Cunoscut critic de film și prezentatoare Happy Channel, Irina Margareta Nistor invită telespectatorii în universul ei, astăzi, în cadrul unei ediții speciale “CulTOUR”. De la ora 17.30, la Happy Channel, aceasta rememorează etape importante din viața sa, vorbind despre copilărie, dar și despre oamenii care și-au lăsat amprenta asupra ei.

“Într-o primă fază am zis că o să mă fac poștaș, îmi plăcea că-i aducea pensia bunicii(…) Și după aia am zis că, dacă nu intru la facultate, mă fac florăreasă”, povestește Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii.

O întâmplare din perioada copilăriei i-a rămas bine imprimată criticului de film. “Am umblat la aragaz, ai văzut că și acum îl deschid destul de greu, și nu știu în continuare cum funcționează cuptorul. M-a prins bunica și mi-a zis: «Nu am să te mai iubesc niciodată». De atunci am făcut legătura între interdicție, între foc și afecțiune. Și am rămas cu ideea asta. Dacă îmi spune cineva «nu am să te mai iubesc niciodată», cred că e cea mai mare pedeapsă. Îmi place să țină lumea la mine și am fost răsfățată din punctul ăsta de vedere, chiar mai mult decât merit, sunt convinsă.”, a dezvăluit criticul de film.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray