2020-02-19 13:06

Irina Margareta Nistor, ȘOCATĂ de succesul comediei OH, RAMONA

 |  00:08
Irina Margareta Nistor, ȘOCATĂ de succesul comediei OH, RAMONA

Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit, joi, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona", de Cristina Jacob: "ceva absolut extraordinar".

Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit, joi, despre recordul stabilit de comedia "Oh, Ramona!" după primul final de săptămână petrecut pe ecrane şi a explicat faptul că noua producţie regizată de Cristina Jacob a spart "absolut toate recordurile, am vorbit cu cei de la Cinema City şi spuneau că a fost extraordinar".

"L-am văzut la Iaşi, la Cinema City şi am stat în primul rând, atât am mai prins un loc. Era marţi seara, nu altceva. În sală erau 99% spectatori care aveau o treime din vârsta mea, adică maxim 20 de ani. E un fel de American Pie românesc, nişte poale-n brâu româneşti, însă cu destul de multă imaginaţie", a povestit Irina Margareta Nistor, citata de Mediafax.

"Cristina Jacob are un anumit stil de a face filmele, asta îşi doreşte cu precădere, ceva mai dezbrăcăţel...", arată criticul de film.

Comedia "Oh, Ramona!", care a devenit primul film românesc din ultimele trei decenii ce a depăşit, după primul final de săptămână, 100.000 de spectatori. Este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic "Suge-o, Ramona!", de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Comedia "Oh, Ramona!", cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne, este o producţie Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, şi rulează în prezent în 109 săli de cinema din 50 oraşe din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine