2019-12-13 06:04

Iron Maiden vine în Piaţa Constituţiei cu un impresionant spectacol de lumini

 |  15:53
Iron Maiden vine în Piaţa Constituţiei cu un impresionant spectacol de lumini

Livia Lixandru

Iron Maiden susţine un concert în aer liber în Piaţa Constituţiei, pe 24 iulie, în Bucureşti. Iron Maiden vine în Piaţa Constituţiei cu un impresionant spectacol de lumini. Invitaţi speciali, în cadrul concertului Iron Maiden, sunt cei 4 mari maeştri ai trupei Thrash Anthrax, care au ajutorul nepreţuit al celor de la Voodoo Six. Trupa Iron Maiden este pregătită de un show de excepţie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Turneul “Maiden England” marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” şi cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a dărâmat frontierele “Somewhere Back In Time World Tour 2008/9”, turneu în care au concertat în faţa a peste două milioane de fani din aproape 40 de ţări, zburând între show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit Ed Force One, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”. Actualul turneu “Maiden England” reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988 “Seventh Son” şi în care trupa interpretează multe piese din cadrul legendarului turneu, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat “Maiden England”, care împrumută numele acestui turneu şi care a fost lansat pe DVD în data de 23 martie 2013.

Bruce Dickinson spune: “Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştri din România. Mulţumită tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru «Maiden England» şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-24

In legatura cu acest articol...

Decor impresionant la concertul Iron Maiden de la Bucureşti

Iron Maiden în concert la Bucureşti. VIDEO
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray