2020-07-05 04:43

Joaquin Phoenix revine: „În lipsa raţiunii”, din 28 august în cinema

 |  21:01
Joaquin Phoenix revine: „În lipsa raţiunii”, din 28 august în cinema

Emma Stone și Joaquin Phoenix fac echipă în lungmetrajul regizat de Woody Allen, „În lipsa raţiunii/Irrational Man”.

Filmul prezintă povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli, care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce începe o relație cu una dintre studentele sale. Lungmetrajul a fost realizat anul trecut și va avea premiera în cinematografele din România pe 28 august.

Joaquin Phoenix îi dă naștere personajului masculin principal, Abe, în filmul a cărui regie este semnată de Woody Allen. Potrivit informațiilor de pe site-ul cinemagia, „În lipsa raţiunii” urmărește evoluția lui Abe. La scurt timp după ce se angajează ca profesor la un colegiu dintr-un mic orăşel, acesta cunoaşte două femei: pe Rita Richards (Parker Posey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate, care caută fericirea în braţele lui, şi pe Jill Pollard (Emma Stone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui.

Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără.

Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill, cât şi pe Rita.

Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera luna viitoare în cinematografele din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz