2020-07-09 03:38

Jordan Rudess de la Dream Theater invită rockerii la I Am the Rocker

 |  18:44
Jordan Rudess de la Dream Theater invită rockerii la I Am the Rocker

Componentul trupei Dream Theater, Jordan Rudess, a trimis un mesaj tuturor rockerilor din România care vor participa la festivalul I Am the Rocker.

“Dream Theater va fi la București, în data de 5 iunie, la festivalul I Am the Rocker și astept să vă vad pe toți acolo”, spune Rudess. Puteți urmări întregul material video cu artistul accesând următorul link: https://youtu.be/KWtQ3l7rL6o

Vă reamintim că la I AM THE ROCKER, cel mai scurt concert va avea 45 de minute! Drept urmare, în prima zi BSR (THE NEW THIN LIZZY)  și SOULFLY vor susține concerte de câte 90 de minute,KAMELOT, CARCASS și CELELALTE CUVINTE vor cânta câte 60 de minute, iar HANG THE BASTARDS, KEMPES

WHITE WALLS și BREATHLAST câte 45 de minute. Toate trupele de la scena 3 vor susține showuri de câte 45 de minute.

În ziua a doua, legendarii DREAM THEATER vor susține un show aniversar cu o durată de 90 de minute, precedat deMAYHEM, în premieră în România, care vor cânta tot 90 de minute. SKINDRED, ARKONA și MYRATH  vor avea showuri de câte 60 de minute, iar TERRANA, ODD CREW, DIRTY SHIRT și DAYS OF CONFUSION de câte 45 de minute. Ca în ziua precedentă, showurile de la scena trei vor dura tot 45 de minute.

I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo și va fi primul festival de rock și metal din România realizat dupa standarde internaționale.

În prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode si Diamonds are forever, iar în cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target si Blutrina.

Vă reamintim că, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, vă sfătuim să veniți din timp, pentru a prinde loc cât mai în față!

Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Totodată, datorită numeroșilor rockeri din afara Capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment oferă și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare specială și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii.

Și pentru că, după distracție și mult headbanging fanii vor deveni însetați, apa plata va fi gratuită! Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. De asemenea, biletele pe zile costă 125 de lei, la preț promoțional. Atât abonamentele și biletele pe zile, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pewww.eventim.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz