2019-12-13 06:47

Julio Iglesias va susţine un concert în România. Data spectacolului, anunţată în luna septembrie

 |  12:38
Julio Iglesias va susţine un concert în România. Data spectacolului, anunţată în luna septembrie

Julio Iglesias va susţine un concert în România, data exactă a spectacolului urmând a fi făcută publică la începutul lunii septembrie. Reprezentanţii artistului au precizat că Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă.

"Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. Având o stare de sănătate excelentă, artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În același timp, trasează itinerariul turneului mondial în al cărui program va include și acea serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenției chirurgicale", au anunțat reprezentanții artistului, potrivit stiripesurse.ro.

Julio Iglesias avea programat un concert în România la începutul lunii iulie, însă artistul a fost nevoit să îl anuleze din cauza unor probleme medicale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-11Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray