2020-05-29 11:08

Korpiklaani cântă la Arenele Romane. Concertul are loc pe 2 noiembrie

 |  16:16
Korpiklaani cântă la Arenele Romane. Concertul are loc pe 2 noiembrie

Finlandezii de la Korpiklaani se întorc în România pentru un nou concert. Show-ul va avea loc pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Capitală, în cadrul evenimentului Metalhead. Biletele s-au pus în vânzare la preţuri ce pornesc de la 70 de lei.

Korpiklaani cântă la Arenele Romane. Concertul are loc pe 2 noiembrie
zoom

Membrii trupei Korpiklaani revin în faţa publicului român într-un concert care va avea loc peste două luni, în cadrul Metalhead. Alături de ei vor fi şi cei de la Arkona.  Organizatorii anunţă o seară de folk metal cu două trupe etalon într-un concert de mai bine de cinci ore. Tot pe 2 noiembrie, finlandezii îşi vor prezenta şi cel mai recent album al trupei, „Noita”, care a fost lansat pe 5 mai în SUA,  de pe care vor cânta o serie de compoziţii în premieră la Bucureşti. „Noita este o persoană cu foarte multe cunoştinţe în mai multe domenii şi cu un mod aparte de a înţelege natura, despre care se crede că are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adică vrăjitoare. Noita finlandeză avea puterea de a vindeca şi erau membri respectaţi ai societăţii”, au spus componenţii formaţiei despre numele albumului lor, în cadrul unui comunicat de presă trimis redacţiei PUTEREA.

Invitaţii speciali ai serii sunt italienii de la Rîul Doamnei, show-ul urmând să se desfăşoare în cortul încălzit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1.800 de personae. Biletele pentru concertul Korpiklaani, Arkona şi Rîul Doamnei pot fi găsite pe iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet (Zebrapay, Muzica, Humanitas, Cărtureşti, Sala Palatului,  Germanos etc.), dar şi în reţelele Eventim şi Myticket. Până pe 15 octombrie, biletele costă 70 de lei (Acces General), şi 95 de lei în faţa scenei (Golden Circle). După 15 octombrie, biletele vor costa 80 de lei, iar în ziua concertului, ele vor ajunge la  90 de lei în limita spaţiului disponibil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine