2020-01-23 02:37

„Lady in Red” se va auzi pe scena Sălii Palatului. Inconfundabilul Chris de Burgh concertează la Bucureşti

 |  16:11
„Lady in Red” se va auzi pe scena Sălii Palatului. Inconfundabilul Chris de Burgh concertează la Bucureşti

Cine n-a auzit măcar o dată memorabila piesă „Lady in Red”, cântată de Chris de Burgh, a cam trăit degeaba, dar poate remedia scăparea la 19 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00. Atunci, sensibilul, romanticul şi inconfundabilul Chris de Burgh va concerta la Bucureşti.

Melodia care atinge cele mai neştiute unghere ale sufletului are o poveste care vorbeşte de la sine despre vibraţia din care s-a născut şi totodată de cea pe care o transmite pe post de balsam sufletesc. Secvenţa muzicală „Lady in Red” a fost compusă cu gândul la soţia sa, Diana, datorită impactului pe care aceasta l-a avut asupra lui Chris de Burgh. Şi imaginea romantică a rochiei roşii, în care silueta viitoarei consoarte arăta splendid, a contribuit din plin la procesul de creaţie a celebrului hit.

Conform unui comunicat de presă, fanii lui Chris de Burgh sunt aşteptaţi în a doua jumătate a lunii noiembrie la un eveniment de marcă, unde se poate purta roşu aprins cu dragoste şi unde romanticii sunt aşteptaţi împreună cu persoana iubită, pentru a savura fiecare melodie a artistului.

„Don’t pay the ferryman”, „Spaceman”, „High on Emotion”, „Missing you”, „So beautiful” sau „Spanish train” vor fi doar câteva dintre hiturile artistului care vă vor învălui în seara de 19 noiembrie, la Sala Palatului. Despre „Lady in Red”, piesa care practic l-a făcut celebru pe Chris de Burgh, trebuie amintit că este de pe materialul apărut în mai 1986 - „Into the Light” – şi că este o melodie care a ajuns numărul 1 în topurile de specialitate din mai multe ţări.

Preţurile pentru acest concert sunt următoarele: VIP - 500 de lei; categoria I - 300 de lei; categoria a II-a - 250 de lei; categoria a III-a - 200 de lei; categoria a IV-a - 150 de lei. Biletele sunt disponibile online pe: bilete.ro sau în oficiile Poştei Române şi în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, precum şi în magazinele Germanos şi Diverta, dar şi pe eventim.ro, myticket.ro, startickets.ro, bilet.ro. De asemenea, acestea pot fi procurate din reţeaua Tui Travel şi de laTeatrul Naţional, dar şi de pe xpera.ro sau de pe salapalatului.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray