2020-08-10 22:48

MARATON de filme de Oscar la TV, pe 9 februarie, în ziua Galei Premiilor Oscar

 |  09:59
MARATON de filme de Oscar la TV, pe 9 februarie, în ziua Galei Premiilor Oscar

Gala Premiilor Oscar (9 februarie 2020) este un moment așteptat cu mare interes de către cinefili și nu numai. An de an, se fac mii de predicții despre câștigători, încă dinaintea anunțării nominalizărilor. Câte statui va primi „The Joker”? Dar „Marriage Story”? Oare Leonardo DiCaprio va urca din nou pe scenă anul acesta?

În ajun de Oscar, Paramount ți-a pregătit un maraton special de filme care au primit, de-a lungul timpului, prestigioasele distincții ale Academiei Americane de Film. De la ora 12.15, musicalul Chicago te va duce în lumea plină de celebritate, scandaluri și corupție din orașul cu nume omonim. Musicalul a primit 6 statuete Oscar în 2002, printre care și premiul pentru „Cel mai bun film”.

De la 14.40, poți urmări Walk the line, ecranizarea poveștii de viață a lui Johny Cash. Filmul i-a adus un premiu Oscar lui Reese Witherspoon (Cea mai bună actriță) pentru rolul lui June Carter, soția lui Johnny Cash (interpretat de Joaquin Phoenix).

Dacă mottoul „Viaţa e ca o cutie de ciocolată.. nu ştii niciodată cu ce te alegi” îți sună cunoscut, atunci nu trebuie să ratezi Forrest Gump, difuzat de la ora 17.30. O adevărată lecție de viață, filmul a primit 13 nominalizări la Premile Oscar, din care a câștigat șase, printre care: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor” (Robert Zemeckis) și „Cel mai bun actor” (Tom Hanks).

De la 20.30 poți urmări The Revenant, uimitoarea poveste despre supraviețuire și răzbunare a legendarului Hugh Glass. Interpretarea rolului lui Glass a marcat și o premieră pentru Leonardo DiCaprio în 2016 , când a primit Oscarul pentru „Cel mai bun actor.”

Maratonul filmelor se încheie la 23.50 cu The Hurt Locker. Filmul ne transportă în războiul din Irak, unde un grup de soldați geniști americani se zbat să supraviețuiască în mijlocul acțiunii. The Hurt Locker a câștigat șase premii Oscar, inclusiv cel pentru „Cel mai bun film”, și pentru „Cel mai bun regizor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz