2019-07-19 03:13

MASTERCHEF 2017: cine sunt cei 24 de concurenți care luptă pentru 50.000 euro

 |  23:13
MASTERCHEF 2017: cine sunt cei 24 de concurenți care luptă pentru 50.000 euro

MasterChef 2017 a reunit cei 24 de concurenți care au câștigat cel mai râvnit șorț din România, după ce au reușit să impresioneze jurații cu preparatele lor. Duelurile au continuat la foc continuu, contracronometru, în tensiunea concursului și sub atenta supraveghere a celor trei jurați, iar suprizele s-au ținut lanț până la finalul emisiunii.

Printre exigențele și așteptările lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu s-a instalat și simțul umorului la masa jurizării. Chef Răzvan Exarhu nu ratează niciodată ocazia unei glume bune: „Aceste cotlete sunt dovada vie a vieții de apoi!”. Liviu Popescu i-a surprins pe concurenți cântând un cântecel din copilărie pentru a alege unul dintre preparatele puse pe farfuria de aperitive sau zicând: „Ia gustă și tu puțin din caracatița asta, te rog, poate am nimerit eu vreun os!”, iar Chef Samuel Le Torriellec a continuat jocul colegilor săi, derutând concurenții cu seriozitatea sa.

După ultimele dueluri în care creativitatea, gustul, îndrăzneala s-au regăsit în farfuriile concurenților, cei trei jurați au găsit cei 19 concurenți demni de a purta șorțul MasterChef și de a primi un loc în cea mai pasională competiție. Ultimii concurenți care au primit șorțul în urma duelurilor au fost: Cristi Lungu, Cristian Popescu, Marieta Matache, Vlad Sîrbu, Ana Demian, Sonia Turdean, Adrian Popescu, Robert Petrescu, Roxana Ciubotariu și Luca Mantovani.

Zece concurenți au primit o nouă șansă de la cei trei jurați MasterChef

Dintre cei ce au fost respinși la etapa duelurilor, jurații i-au ales pe cei mai buni 10 pentru a le oferi o a doua șansă într-o cursă dificilă contracronometru pentru ultimele cinci șorțuri puse la bătaie, astfel încât să întregească de 24 de concurenți care merg mai departe spre marele premiu. Cei care au primit o nouă șansă au fost: Viorel Rizea, Sorin Bologa, Mihaela Nae, Loredana Anghel, Cristina Dragotă, Sorin Balaban, Sandra Drăghici, Alexandru Cucu, Dorel Suciu și Atena Ars.

Dacă la început părea o probă destul de simplă, având libertatea de a decide ce vor să gătească și a-și alege ingredientele necesare din cămară, lucrurile s-au complicat în momentul în care s-au format două echipe de câte cinci concurenți prin tragere la sorți, care au trebuit să pregătească împreună un antreu și un fel principal din ingredientele alese de ei.

Această probă s-a dovedit a fi foarte dificilă, iar jurații au simțit nevoia să intervină atunci când lucrurile au scăpat de sub control, iar munca în echipă a fost lăsată pe planul doi. După ce le-au oferit două minute de reorganizare, cei care au reușit să impresioneze jurații și să obțină ultimele cinci locuri în bucătăria MasterChef au fost: Sorin Bologa, Alexandru Cucu, Viorel Rizea, Loredana Anghel și Atena Ars.

Lunea viitoare, cei 24 ce concurenți vor intra în focurile competiției și se vor confrunta cu noi provocări din partea celor trei jurați. Prin ce probe de foc vor trebui să treacă și cum vor face față competiției la foc continuu, rămâne de văzut numai la Pro TV.

 

Concurenții MasterChef care au impresionat jurații în ediția de marți seară

Astfel, în competiția MasterChef a reunit 24 dintre cei mai buni bucătari amatori din România, oameni diverși, cu profesii foarte diferite, uniți de pasiunea pentru gastronomie. În ediția de marți seară, 15 concurenți au impresionat jurații MasterChef!

Adrian Emil Popescu, numit și Padrino, este de profesie sculptor în marmură. În afară de pasiunea pentru gătit, Adrian iubește natura, pescuitul și consideră că are toate calitățile pentru a fi un concurent bun în bucătaria MasterChef.

Cristian Popescu este pasionat de sporturile extreme, dar mai ales de gătit. O pasiune născută din necesitatea de a-i găti fetiței sale. Consideră că MasterChef reprezintă pasul următor în evoluția sa de la nivelul de amator la cel de profesionist.

Fascinată de bucătăria franceză, Atena Ars mărturisește că MasterChef este o experiență nouă pentru ea. Iubește modelling-ul, dansul și muzica, însă pasiunea ei pentru gătit a făcut-o să își dorească să câștige MasterChef pentru a-și putea deschide un restaurant.

Pentru Roxana Ciubotariu pasiunea pentru gastronomie a luat naștere în Italia unde a ajuns să lucreze alături de un Chef. Trofeul MasteChef ar ajuta-o să își îndeplinească visul de a-și deschide un restaurant de familie.

Experiența din sezonul trecut MasterChef l-a făcut pe Alexandru Cucu să revină și anul acesta pentru de a demonstra că poate mult mai mult. Dacă câștigă concursul, vrea să investească în propriile studii.

Gastronomia și arhitectura sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale Anei Demian. Gătitul este pasiunea care o împlinește, o calmează, dar o și inspiră pentru proiectele sale în arhitectură. Fiind o fire perfecționistă, Ana își dorește să câștige MasterChef și să își deschidă un restaurant în care să îmbine armonios pasiunile sale.

De profesie medic stomatolog, Robert Petrescu este foarte carismatic și este dispus să dea totul pentru a câștiga trofeul MasterChef. Dragostea pentru pictură îl face să vadă în  MasterChef  un atelier în care își poate expima viziunea artistică.

Organizarea, implicarea, dar și simțul umorului sunt câteva caracteristici pe care Viorel Rizea le are. De profesie, șofer acesta dorește să câștige MasterChef pentru a-și deschide un restaurant în zona în care locuiește.

Vlad Sârbu a pășit în lumea bucătăriei încă de când era mic și o ajuta pe mama sa, care se ocupa cu administrarea unui han. Inteligent, sociabil și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, Vlad dorește să demontreze că destinul lui este de a deveni bucătar, câștigând trofeul MasterChef.

Sonia Turdean a avut primul contact cu bucătăria la vârsta de 14 ani, când a decis să devină vegetariană. Iubește cultura și  bucătăria asiatică și speră că experiența pe care o are în acest domeniu o va ajuta. Pentru ea MasterChef reprezintă cea mai mare oportunitate de a descoperi arta culinară la cel mai înalt nivel.

În vârstă de 46 de ani, Cristi Lungu mărturisește că pasiunea lui pentru gătit s-a născut întâmplător o dată ce acesta a început să lucreze ca preparator de pizza. Consideră că încrederea pe care familia i-o oferă îi poate aduce trofeul MasteChef.

În vârstă de 23 de ani, Loredana Anghel mărturisește că participarea la MasterChef este cea mai mare realizare de până acum. Pasiunea pentru gătit i-a fost insuflată de către bunica sa, dar și de către mama sa, care este de profesie bucătar.

Pentru Marieta Matache, MasterChef este cea mai bună ocazie de a-și testa potențialul, limitele și creativitatea. Dragostea pe care o are pentru gastronomie o împărtășește și cititului, scrisului sau dansurilor.

Luca Mantovani a venit la MasterChef pentru a-și demonstra talentul în artele culinare. E pasionat de bucătărie de la o vârstă fragedă și consideră acest lucru ca fiind un avataj în acest concurs. Îi place să gătească orice, dar în special dulciuri bazate pe ciocolată.

Sorin Bologa consideră bucătăria una dintre cele mai complexe meserii și participarea la MasterChef o provocare. Vrea să învețe cât mai multe despre arta culinară și să urmeze un curs la școala de bucătari “Paul Bocuse”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-16

Mai multe imagini:
MASTERCHEF 2017: cine sunt cei 24 de concurenți care luptă pentru 50.000 euro
zoom
Parerea ta...

CORDIS DALINA
06 Apr 2017

materchef este mai bun decat chef la cutite. cheful meu preferat liviu popescu concurentul care as vrea sa castige Alexandra au mai ramas 14 concurenti chiar daca samuel este francez este mai bun decat cheful de la chef la cutite cel cu ochelari. iulia adora chef la cutite eu am zis ca acolo injura ea a zis ca si la masterchef eu am zis ba nu.
POPA MARIA
06 Apr 2017

NU VROIAM CA MARIETA SA PARASEASCA CONCURSUL. NU MI VINE SA CRED CA CRISTIAN POPESCUL SA BATUT CU VIOREL CAND A PRIMIT SORTUL ERA ATAT DE CALM. AS VREA SA PLECE LORI. E INCAPATANATA.
POBIC LETI
06 Apr 2017

RAZVAN EXARCU ESTE VESEL. SAMUEL LA TEADI ESTE FURIOS DAR TARE. LIVIU POPESCU ESTE INTRE SAMUEL SI RAZVAN. SAMUEL ARE COPII?
CRISTINA BARCAN
06 Apr 2017

merg la scoala dimitrie cantemir mare cristina barcan
MARIETA MATACHE
06 Apr 2017

eu sunt desteapta si curajoasa si rea .
CORDIS DALINA
06 Apr 2017

defap sunt dalina cea care a scris popa maria nu sunt eu dalina care a scris al doilea comentariu nu maria.
LUCATI IULIA
07 Apr 2017

samuel e rau.
MONA VASILIU
07 Apr 2017

iulia cum ai putut sa spui ca samuel e rau
DALINA
16 Apr 2017

am fost ciudat ca trei vedete sa vina la masterchef . bravo ana!
IULIA
16 Apr 2017

scuze samuel nu e rau dar mie imi place chef la cutite
D
16 Apr 2017

mai sunt 12 concureni care au impresionat zuriul: alexandra hirtea alexandru cucu petrescu robert ana demia atena ars loredana anghel lori hasu roxana ciobanecu viorel rizea flavius pop sorin bologa raul vasiloni
DALINA
16 Apr 2017

chear daca no suport asa de mult pe lori imi pare rau ca luca a plecat si lori sa intristat nu vroiam sa plece alexandra dar. felicitari cucu!
NATAN BORA
16 Apr 2017

loredana care a gastigat cutia misterelor a spalat vasele.
MAGHEARU GHEORGHE
18 Apr 2017

cine a fost eliminat. care este ep 6
CRISTINA MORO
18 Apr 2017

de ce a plecat luca si nu alexndra.de ce nimeni nu o suporta pe lori. ce ai cu ia dalina.
MARA POPA
18 Apr 2017

uau nimeni nu la scos pe bologa!
MAGHERU GHEORGHE
18 Apr 2017

am aflat ca razvan a fost eliminat
SANTRU CARMEN
18 Apr 2017

saracin copii
DENIS CAMERON
18 Apr 2017

numi place lori nici cucu. bine ca afost eliminat
MARA MING
19 Apr 2017

uau ce bine ca a bierdut rosu
SANDRU CARMEN
19 Apr 2017

de ce a plecat marieta?
MARA MING
19 Apr 2017

ce parele aveti despre alexandra?
CRISTEAN POPESCU
19 Apr 2017

alexandra est o pacoste
MORA CAMERO
21 Apr 2017

a lipit vrodeata un chef
MARE MING SI SANTRU CARMEN
21 Apr 2017

merg vreodata la baie in timpul emisiuni
D
21 Apr 2017

ai gandi acelas comentariu ca mine
MAIA COMOR SI DEISI COMOR
21 Apr 2017

imi place emisiunea cu ambipur
ECHIPA SANTRO
21 Apr 2017

ce are cucu? nui vericit. il urasc
ANDREI MIORARE SI ANDRORA M
21 Apr 2017

numi place chef razvan exarcu
SORA LUI SANDRU CARMEN MAR
21 Apr 2017

cine e andrei pelin
CORPOS DALINA
22 Apr 2017

ca i celalat comentariu cu vedetele masterchef asa e ciudat ca luca nu ma e in concurs. preferatul meu eate bologa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray