2020-02-19 19:23

Michael Jackson, omagiat de ziua lui, în oraşul natal

 |  14:52
Michael Jackson, omagiat de ziua lui, în oraşul natal

Reprezentanţiioraşului Gary din statul Indiana, oraşul natal al cântăreţului Michael Jackson,au anunţat că vor organiza o petrecere în memoria artistului, sâmbătă, 28august, cu o zi înainte de data la care "regele muzicii pop" ar fiîmplinit 52 de ani, informează contactmusic.com.

MichaelJackson s-a născut în 29 august 1958 şi a decedat pe 25 iunie 2009 la LosAngeles în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente. El vafi omagiat printr-o petrecere specială, intitulată "This Is It", înoraşul său natal Gary din statul american Indiana.

RudyClay, primarul oraşului Gary, a declarat: "Moartea fiului nostru preferat,Michael Jackson, este încă proaspătă în inimile noastre. Un an mai târziu, cu ozi înainte de aniversarea lui, îi vom onora memoria, deoarece a fost o persoanăextraordinar de generoasă şi unul dintre cei mai mari artişti din lume".

JoeJackson, tatăl cântăreţului, va participa la această petrecere omagială, întimpul căreia o trupă de dansatori va reface coregrafia celebrului videoclip"Thriller".

Concert special

Pe lângăpetrecerea aniversară, în oraşul natal al starului vor avea loc mai multeacţiuni în memoria sa, care vor debuta joi şi se vor derula pe parcursul apatru zile. Principala atracţie a acestor acţiuni va fi un concert special, ceva avea loc sâmbătă, la care vor participa cântăreaţa premiată cu Grammy MelbaMoore, chitarista de turneu Jennifer Batten, imitatorul Edward Moss şi un corgospel din Indiana.

Totodată,o producţie scenică, inspirată din viaţa şi muzica cântăreţului, intitulată"Yesterday, Today & Forever", va avea loc, joi, în oraşul Gary.

Mamacântăreţului, Katherine Jackson, a dezvelit o placă de granit, amplasată încentrul oraşului Gary, în memoria fiului ei, pe 25 iunie 2010, cu ocazia uneiceremonii ce a marcat un an de la moartea starului. Familia Jackson a părăsitoraşul Gary în anul 1969, după ce Jackson 5 a devenit un grup de succes.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine