2020-02-26 00:46

Mircea Radu, despre cel mai bun produs TV românesc

 |  16:27
Mircea Radu, despre cel mai bun produs TV românesc

Deşi Mircea Radu nu a scăpat încă de eticheta emisiunii sale de succes, “Din Dragoste”, prezentatorul a părăsit deja pupitrul ştirilor de la TVR pentru un nou format infotainment.

Într-un interviu pentru Ziare.com, Mircea Radu a povestit cum va fi noua sa emisiune de la TVR, care va fi de la ora 19.00: “Le-am spus ca singura sansa de a misca acul audientei e sa facem altceva decat sezatori de care sunt pline ecranele.

Se iau cateva teme de mare interes, din diverse domenii, asupra carora oameni importanti si foarte cunoscuti sa isi dea cu parerea. De asemenea, opinia oamenilor de pe strada, spusa in fata camerei, are greutate. Se discuta pe tema data cu un invitatul care va fi langa mine, in studio...

De asemenea, omul de care se leagă succesul emisiunii “Din dragoste” de la Antena 1 a mărturisit că se uită la televizor doar la Paprikatv, dar are şi un serial românesc preferat:

"Las Fierbinti" mi se pare cel mai atent si bine facut produs romanesc - de la alegerea si distribuirea actorilor pana la amanunte, gen bicicleta rezemata de gardul carciumii sau flori artificiale puse-n glastra, la geam, nuante pe care numai cineva sau o echipa cu drag de meserie le poate realiza.” a povestit Mircea Radu pentru Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine