2019-10-20 16:55

Moment de EXCEPȚIE la Vocea României. Cine i-a ÎNGENUNCHIAT pe jurați

 |  22:10
Moment de EXCEPȚIE la Vocea României. Cine i-a ÎNGENUNCHIAT pe jurați

Moment de magie absolută vineri seara la Vocea României. Bogdan Ioan, un constănțean de 28 ani, fan înrăit al lui Michael Jackson, a ridicat publicul în picioare și a șocat juriul interpretând melodia idolului său ”Earth Song”.

”E incredibil ce ai făcut cu noi!”, a zis Andra.

”Senzație! Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă și-a amintit că prin anii 90 a fost la concertul lui Michael Jackson care a avut loc în România. ”Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a zis artistul.

”Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson... unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea. Eu nu am fost la concertul lui Michael Jackson din 1992. Nu am avut această șansă. Eram în Câmpia Turzii, nu aveam bani de București, dar cu tine aici, pe scenă, pot simți ce a simțit Tudor Chirilă atunci când l-a văzut pe Michael Jackson”, a mai spus Andra.

Smiley a intervenit și a zis că este primiul concurent la care își dorește să mai audă o dată audiția, moment în care toată lumea a aplaudat. ”Mi-a plăcut atât de mult încât vreau să mai aud o dată doar pentru plăcerea mea personală!”, a declarat juratul.

Bogdan Ioan și-a ascultat instinctul și a ales să meargă mai departe, la Vocea României, cu Smiley!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray