2020-07-03 14:43

Morcheeba revine la Bucureşti. Trupa va concerta pe 5 octombrie, la Sala Palatului

 |  18:34
Morcheeba revine la Bucureşti. Trupa va concerta pe 5 octombrie, la Sala Palatului

TrupaMorcheeba revine în România în formula care i-a adus succesul internaţional -alături de solista Skye Edwards -, într-un concert la Sala Palatului dinBucureşti, pe 5 octombrie, informează organizatorii, Events.

PaulGodfrey (DJ), Ross Godfrey (instrumente) şi Skye Edwards (voce) se află înturneu de promovare în Europa a celui de-al şaptelea album din cariera trupei,"Blood like Lemonade", după mai multe reprezentaţii în Statele Uniteale Americii. Albumul a fost lansat pe 7 iunie în Marea Britanie, la Casa dediscuri Pias Records, primul single extras fiind "Even Though".

Celebrândrevenirea în trupă a vocii lor preferate - Skye Edwards s-a despărţit deMorcheeba în 2003 şi s-a concentrat pe o carieră solo -, Ross şi Paul Godfreyse întorc la stilul primelor lor albume cu "Blood like Lemonade".

"Unlucru pe care Morcheeba l-a căutat întotdeauna este să scoată albume pe care nule-a făcut deja", spune Ross Godfrey. "Aş putea veni noaptea acasădin oraş şi aş putea petrece ore întregi căutând prin mii de viniluri vechi,încercând să găsesc acel unic disc perfect care să se potrivească momentului şirăspunsul este întotdeauna albumul pe care am vrut să-l facem noi, cu sound-ulacela înfundat de ora 3.00 dimineaţa, cald, nebulos, psihedelic", adaugăacesta.

Biletelepentru concert sunt disponibile la preţuri de 90 de lei, 120 de lei, 160 de leişi 200 de lei, în funcţie de categorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz