2020-08-06 05:00

MTV Movie & TV Awards 2019. „Avengers: Endgame” şi GAME OF THRONES, marii câştigători

 |  13:15
MTV Movie & TV Awards 2019. „Avengers: Endgame” şi GAME OF THRONES, marii câştigători

Lungmetrajul „Avengers: Endgame” şi serialul „Game of Thrones” sunt marii câştigători ai galei MTV Movie & TV Awards, care a avut loc în Santa Monica.

„Avengers: Endgame”, regizat de Anthony şi Joe Russo, a primit patru selecţii pentru această gală, iar luni seară a primit trofeu pentru cel mai bun film.

Serialul „Game of Thrones”, care s-a încheiat pe 19 mai, a primit tot patru nominalizări, iar la gală a fost desemnat cel mai bun show de televiziune.

Documentarul „RBG”, care a fost nominalizat anul acesta la Oscar, a primit tot atâtea nominalizări, însă trofeul a fost câştigat de „Surviving R. Kelly”. Totuşi, judecătoarea Ruth Bader Ginsburg a fost desemnată „erou din viaţa reală”.

La categoria „cea mai bună înterpretare comică” a fost desemnat câştigător Dan Levy, pentru „Schitt’s Creek”, iar Elisabeth Moss a fost premiată pentru cea mai bună interpretare într-un serial, pentru „The Handmaid’s Tale”, potrivit News.ro.

Lady Gaga a fost câştigătoarea categoriei „cea mai bună interpretare într-un film”, pentru rolul din „A Star is Born”.

Sandra Bullock a fost premiată pentru „cea mai înspăimântătoare interpretare”, pentru rolul din „Bird Box”, piesa „Shallow” („A Star is Born”) a fost desemnat „cel mai bun moment muzical”, iar Nick Cannon („Wild ‘n Out”) a fost ales cea mai bună gazdă TV.

Cea mai bună luptă a fost aleasă cea din „Captain Marvel” – Captain Marvel vs. Minn-Erva, devansând „Game of Thrones” şi „Avengers: Endgame”. 

Actorul Dwayne Johnson a fost recompensat cu Generation Award, iar Jada Pinkett Smith, cu Trailblazer Award.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz