2019-10-23 16:31

Muzeul ANTIPA, gazda unei expoziţii mai neobişnuite

 |  15:10
Muzeul ANTIPA, gazda unei expoziţii mai neobişnuite

Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prin aripi" poate fi vizitată la Muzeul Antipa până pe 17 septembrie. Evenimentul este găzduit în sera din grădina muzeului şi va prezenta specii incredibile de fluturi, ca "Fluturele cap-de-bufniţă de bananier" (Caligo eurilochus), "Împăratul" (Morpho peleides) sau "Fluturele coada rândunicii de smarald" (Papilio palinurus), scrie Mediafax.

"Expoziţia «Culorile prin aripi» organizată de Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa oferă vizitatorilor noştri posibilitatea de a admira senzaţionalii fluturi tropicali originari din Asia, Africa sau America de Sud, de a le urmări zborul delicat sau de a le observa cu mare atenţie comportamentul! Prin această expoziţie avem şansa de a evada, chiar dacă pentru scurt timp, într-un paradis tropical, populat de numeroşi fluturi multicolori", a declarat dr. Luis Ovidiu Popa, directorul general al Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Vizitatorii expoziţiei pot fi martorii unor momente unice, cum ar fi "naşterea" unor fluturi, asistând la momentul în care adulţii părăsesc învelişul nimfei şi îşi întind aripile pentru prima dată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray