2020-02-24 07:32

Nicola concurează la “Dansez pentru tine”

 |  12:33
Nicola concurează la “Dansez pentru tine”

Cantareata Nicola a acceptat provocarea de a participa in calitate deconcurent in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe de lajumatatea lunii octombrie, la Pro Tv.

La 42 de ani si mama a trei copii, artista Nicola a spus “da” competitiei“Dansez pentru tine” la gandul ca ar putea face ceva bun pentru cineva, arputea prin daruire si dans sa ajute un om necajit sa-si recapete sperantaintr-o viata mai buna. Chiar daca ii place dansul, pentru ca “te elibereaza de energia negativa si-ti da o altfel de stare”, Nicola considera ca odata cu “Dansez pentru tine” intra pe un teritoriunecunoscut ei: “Eceva total nou pentru mine. Am inteles ca e greu, nu stiu insa cat de greu. Nupot sa spun ca imi este frica, dar simt dorinta de a da ce-i mai bun din mine.Cred ca vor fi ceva emotii, n-au cum sa nu existe atata timp cat fac altcevadecat ce am fost obisnuita sa fac pana acum, adica sa cant.”, marturisesteNicola.

Dintre stilurile dedans, Nicola prefera latino, desi stie ca nu este usor de dansat, mai ales caultima data cand a dansat mult a fost intr-un club, alaturi de prietenii ei, laun concert latino al trupei Mandinga.

Nicola porneste inaventura „Dansez pentru tine” cu mult curaj si cu gandul ca va da ca in oricecompetitie tot ce are mai bun in ea: „Intr-un concurs nu-si au locul scuzele,explicatiile de genul: ma doare capul, n-am dormit bine azi noapte. Iei opastila si mergi mai departe. O sa-mi rog coregraful sa nu ma menajeze, asa cumin adolescenta le ceream baietilor cu care jucam fotbal sa nu ma considere fatape terenul de fotbal.”, afirma cu hotarare Nicola.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine