2020-05-29 11:19

Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Connect-R cântă pentru câştigătorii „Pepinierei de talente”

 |  16:05
Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Connect-R cântă pentru câştigătorii „Pepinierei de talente”

Centrul Cultural Casa Artelor organizează duminică, 12 iunie, între orele 11.00-14.00, Gala Pepinierei de Talente ediția a IV-a, în cadrul căreia vor fi premiați cei mai talentați copii din Sectorul 3. Începând cu ora 19:00, copiii, părinții și bunicii prezenți în Parcul Titan –Parcul Artelor îi vor putea asculta live pe Nicole Cherry, Nicoleta Nuca și Connect-R. Intrarea la concert, cât și participarea la activitățile din timpul zilei, sunt gratuite.

Pentru o zi, Parcul Artelor - Parcul Titan se va transforma într-un tărâm dedicat celor mici, iar scena de pe malul lacului va găzdui cele mai bune momente ale celor peste 6.000 de cursanți înscriși la atelierele de teatru, canto, literatură, arte plastice, dans, instrumente muzicale (pian, vioară, chitară), șah, balet, gimnastică ritmică, arte marțiale și baschet.

Toți cei care vor veni duminică în parc vor putea admira, începând cu ora 11.00, expoziția în aer liber „Legendele Olimpului”, precum și expoziții ale elevilor din „Pepiniera de Talente” cu lucrări de pictură și icoane pe sticlă. Copiii se vor putea bucura de ateliere de creație, jocuri, face painting și plimbări cu Trenulețul European, singurul trenuleț gratuit din București, în întreg parcul IOR.

Cea de-a patra ediție a programului „Pepiniera de Talente” (2015-2016) a numărat peste 6.000 de cursanți, elevi din cele 34 de școli cu clasele I-VIII din Sectorul 3. Programul educațional a fost realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3. Pepiniera de Talente este un program gratuit, orgnizat de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-08

Mai multe imagini:
Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Connect-R cântă pentru câştigătorii 'Pepinierei de talente”
zoom
Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Connect-R cântă pentru câştigătorii 'Pepinierei de talente”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine