2020-08-08 04:28

Nike va lansa în acest an adidaşii care îşi leagă singuri şireturile

 |  12:01
Nike va lansa în acest an adidaşii care îşi leagă singuri şireturile

Florentin Dincă

Vestitul producător de articole sportive Nike a realizat pentru filmul "Înapoi în Viitor" o pereche de pantofi sport cu "power-laces", adică şireturi cu alimentare, iar în 2016 va lansa pe piaţă mondială un nou model de pantofi inteligenţi cu şireturi automate, numit HyperAdapt 1.0, care va putea fi cumpărat de doritori.

Anul trecut, compania a oferit o ediţie limitată a pantofilor M.A.G. din ”Back to the Future” la licitaţie, însă în 2016 se va putea cumpăra un nou model de pantofi inteligenţi cu şiereturi automate numit HyperAdapt 1.0, conform Go4it.

Pantofii HyperAdapt seamănă cu cei din film, însă mecanismul de legare a şireturilor nu este identic. Atunci când utilizatorul introduce piciorul în pantof, un senzor poziţionat sub călcâi activează strângerea automată a şireturilor. Acestea se strâng până la un nivel considerat confortabil de utilizator. Intensitatea de strângere poate fi setată manual pentru ca pantofii să strângă automat şireturile la acelaşi nivel, la nevoie însă fiind posibilă şi ajustarea manuală, folosind două butoane poziţionate lateral.

Pentru a intra în posesia unei perechi de HyperAdapt 1.0, doritorii trebuie să deţină un cont Nike+ şi să aştepte până la toamnă, când Nike se aşteaptă să lanseze oficial acest model. Alături de şireturile cu motor de strângere, Nike a implementat şi LED-uri colorate în aceşti pantofi, a căror funcţie nu este încă destul de clară, potrivit Mediafax. Până acum nu a fost făcut anunţul legat de preţul de vânzare al modelelor HyperAdapt. Se ştie doar că vor fi disponibile în trei variante de culoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-19Parerea ta...

GEORGIANA
12 Oct 2016

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz