2020-08-15 23:50

O altfel de DISTRACȚIE pentru copii: expoziție interactivă și educativă / Ce trebuie să știe părinții care merg la hotelul lui Dracula

 |  23:16
O altfel de DISTRACȚIE pentru copii: expoziție interactivă și educativă / Ce trebuie să știe părinții care merg la hotelul lui Dracula

Până pe 9 iunie, în premieră in Romania are loc o experienta amuzanta si memorabila pentru toata familia. Expozitia interactiva si educativa HOTEL TRANSYLVANIA urmareste sa ii bucure atat pe copii, cat si pe parintii acestora prin jocuri si activitati tematice.

Luna iunie este luna copiilor, iar cei mici sunt asteptati, impreuna cu parintii, sa se bucure de noua zile de aventuri monstruos de amuzante alaturi de personajele din HOTEL TRANSYLVANIA. Dracula, fiica sa Mavis si cei mai buni prieteni ai acestora – Frank si Murray – invita publicul sa patrunda intr-un decor pe cat de infricosator, pe atat de amuzant.

Astfel, pana pe 9 iunie, zilnic intre orele 12:00 – 20:00, indragitele personaje isi intampina oaspetii cu un tur de forta chiar in interiorul HOTELULUI TRANSYLVANIA. Cei mici vor putea sa isi demonstreze curajul in tunelurile pregatite pentru ei, sa evadeze din acestea si sa dovedeasca faptul ca merita sa fie acceptati ca oaspeti ai Hotelului.

Ateliere creative si interactive, aventuri, surprize, distractie si un photo corner tematic fac parte din reteta de succes pentru ospitalitate ca la carte a lui Dracula. Din experienta unica fac parte decoruri deosebite, puzzle-uri indraznete, efecte speciale cu lumini si sunete, jocuri cu factor surpriza, coduri ascunse, chei, obstacole si usi secrete. Toate acestea asteapta sa fie descoperite si experimentate de catre cei mai curajosi copii, iar traseul de forta nu se poate incheia altfel decat cu recunoasterea meritelor micilor participanti. in plus, binecunoscutele personaje din HOTEL TRANSYLVANIA isi vor face aparitia si pentru sedinte foto, astfel incat oaspetii lor sa aiba dovada ca intr-adevar si-au intalnit „monstrii” favoriti.

Evenimentul are loc in zona Main Square, la parterul centrului comercial ParkLake, iar intrarea este libera.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz