2020-08-14 18:05

Olandezii de la BZN revin la Sala Palatului

 |  15:41
Olandezii de la BZN revin la Sala Palatului

Succesul obţinut în România la spectacolele din anii trecuţi i-a făcut pe olandezii de la BZN să revină în concert la Sala Palatului din Bucureşti, la data de 4 decembrie 2014, ora 20:00. Astfel, BZN anunţă o prestaţie incendiară la Bucureşti.

Celebra trupă şi-a început cariera în 1966, ocupând primele poziţii în topurile muzicale, alături de Beatles, ABBA sau Rolling Stone. Între timp formula de început a trupei s-a modificat, solişti fiind Anny Schilder şi Jan Keizer.

Artiştii şi-au început cariera promovând genul pop-rock, cu influenţe britanice, iar acum au pregătit pentru fanii din România nu doar un “best of” al carierei lor, ci şi o surpriză, prin interpretarea unui hit autohton în duet cu interpretul hitului „Drumurile noastre”, regretatul Dan Spătaru.

“Am făcut până acum atâtea drumuri în România încât am simţit că datoram asta fanilor de aici”, au declarat Anny şi Jan despre această iniţiativă.

Biletele pentru concertul BZN de la data de 4 decembrie 2014 au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe , la mai multe categorii de preţ: VIP – 500 de lei – include meet & greet cu artiștii; Categoria I – 300 de lei; Categoria II – 200 de lei; Categoria III – 100 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz